troncane rau, in zona airbag-ului pasager
![]() ![]() ![]() |
troncane rau, in zona airbag-ului pasager
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Baga mana si vezi daca manunchiul de cabluri care trece pe acolo nu lovesc in bord.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Verifica sa nu ai ceva prin torpedou ori ceva desprins/desfacut. Zgomotul apare la gropi?
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si cum ai acces la cablurile de sub bord in zona pasager, fara sa dai jos bordu'?
Intreb, ca ma intereseaza si pe mine problema. Mai nou, si la mine vibreaza ceva acolo, in zona airbag pasager, dar in g-ral la viteze de peste 130-140, parca si la trecera peste liniile de tramvai. La gropi, nu prea. Se aude destul de tare. Nu e sigur din torpedou, nici din aeratoru' marginal...deci? This post has been edited by Kojak: 29 May 2013, 20:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca bagi mana pe sub torpedou reusesti sa dai de cabluri. Eu am lipit de bord din loc in loc cu bucati de power tape toate cablurile si vad ca nu mai vibreaza. In torpedou zanganea mufa odb, am impanat-o cu fasii de cauciuc.
Nu mai bine continuam discutia aici? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 29 May 2013, 23:52) Corect, continuam pe topicu' dedicat. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
da troncane cand dau in gropi mai micute , defapt vibreaza ceva plastic pe acolo am bagat mana , nu am dat de nici un manunchi de fire , doar cateva fire separate ....
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:05 |