''Bucsa'' punte dacia 1310, Garnitura "bucsa" punte dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
''Bucsa'' punte dacia 1310, Garnitura "bucsa" punte dacia 1310
alinpop |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) masina1.jpg ( Size: 63.05k ) Number of downloads: 317 masina2.jpg ( Size: 60.62k ) Number of downloads: 318 masina3.jpg ( Size: 52.3k ) Number of downloads: 306 |
||
--------------------
audi
a4
1999
|
|||
ChrisSs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 December 12 From: Arad ![]() |
Acel sistem ciudat de care zici e repartitorul si ala in functie de cata greutate ai pe puntea spate iti da mai multa presiune la franele din spate, capatul acela de bara pe care l-ai incercuit pune-l la loc.
Si legat de bucsa: http://www.bestautovest.ro/colectie-brat-c...-ans-brida.html This post has been edited by ChrisSs: 8 Jun 2013, 23:39 |
--------------------
Dacia
1310 Break
2004 CLi
|
|
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
QUOTE(alinpop @ 9 Jun 2013, 00:10) Salut. Deci problema este urmatoarea: In urma cu 2 saptamani a aparut o bataie ciudata care parea ca vine cam de prin dreptul punti... Initial am crezut ca toba este de vina... am strans tampoanele insa bataia a continuat sa persiste. Azi facandu-mi un pic de timp am fost la o rampa pentru a lua la puricat toate partea din spate in speranta ca o sa gasesc problema. Si am gasit probabil cauza bataii. Lipsa cauciucului la aceasta "bucsa". masina5.jpg ( Size: 55.06k ) Number of downloads: 364 Intrebarea mea este se schimba doar garnitura aceea de cauciuc sau toata "bucsa" ? Se gaseste la magazin sub ce denumire? Si inca ceva.. am gasit un fel de sistem cam ciudat care are legatura cu franele de pe spate..cel putin asta cred, ma poate ajuta cineva cu rolul acestui sistem? Furtunul de la tur sau retur pare umezit, la mine sa crapat unul si curgea benzina intr o veselie. In rest parca puntea spate nu seamana cu cea a brekului meu. |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Intradevar stiu ca este putin umed urmeaza sa imi cumpar 2 coliere si sa le schimb. Maine am sa ma duc sa cumpar si garnitura de la bucsa si colierele. Se poate inchide. |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:16 |