Le Tour 2013, ediția jubiliară 100
![]() ![]() ![]() |
Le Tour 2013, ediția jubiliară 100
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Turdăfrans e pentru producatorii de abalonizante ce-s razboaiele pentru producatorii americani de armament: poligon de incercari!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai ce ma, vrei sa zici ca aia nu e plini de asteroizi si abalonizante?
This post has been edited by Marty: 27 Jun 2013, 08:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Unde mai pui ca e si sanatos. Decat droguri mai bine PROPULSIE!
This post has been edited by GIC: 27 Jun 2013, 08:46 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a terminat prezentarea echipelor.
Deci... Froome sau Contador? (că lupta de anul ăsta va fi clar între ei) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce sint numele astea? Marci de anabolizante?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sunt codate badie , Maria si Ioana !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu în clasamentul general, dar la victorii de etapă cred că Sagan va strânge cele mai multe.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
Haos la finalul etapei inaugurale, autocarul unei echipe a blocat finișul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
Ca-n bancurile cu prosti.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cul. A început bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ha, ce haos - cazaturi, pb tehnice, autocarul... Finalul mutat in sus si in jos, parca nu mainorganizasera niciodata asa ceva.
Oricum baga tare baietii. Trebuie sa imi iau si eu cursiera ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
Autocarul blochează finișul ("nu prieteni, nu suntem în Turul Burkinei-Faso!"
![]() ![]() ![]() Cel mai așteptat interviu e acum cel cu șoferul autocarului Orica-GreenEdge ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jun 2013, 17:52 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se va descoperi ca autocarul era condus de un militian.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fără contract.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Îl mai țineți minte pe săracul Johnny Hoogerland? Olandezul care a aterizat în ediția de-acum 2 ani într-un frumos gard de sârmă ghimpată?
QUOTE He was then involved in a dramatic crash after a fellow breakaway rider, Team Sky's Juan Antonio Flecha, was sideswiped by a France Télévisions car, causing Hoogerland to crash into a barbed wire fence. Johnny-Hoogerland-was-sen-007.jpg Johny-Hoogerland-crash-2011-tour-crash2.jpg Ei bine, băiatul ăsta s-a născut cu ghinionu-n el. Azi mergea el frumos pe la coada plutonului, pe partea dreaptă a șoselei, când la un moment dat a smuls vântul o bucată dintr-un banner publicitar fix în mufarina lui. Evident că a căzut, dar băiatu-i obișnuit de-acum, asta de azi a fost pistol cu apă ![]() Oricum, senzația după prima zi e că Turul e organizat de Radu Stroe. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2013, 18:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
După tot balamucul și scandalul din finalul primei etape, toți cei 198 de concurenți au fost creditați cu același timp
![]() Cum ar zice tonelu, a fost "etapa degeaba". Sper ca Sagan să nu se fi paradit prea tare. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2013, 19:08 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Acu' vreo dooj de ani stateam treaz dupa miezul noptii sa vad rezumatele de la turul frantei. N-aveam nici o treaba cu ciclismul, cum nu am nici acum, dar reusea Radu Naum sa prezinte tarasenia de parca era ceva grozav.
Intre timp lucrurile au evoluat, se transmite live o mare parte din cursa, dar ... plictiseala-i mare, prefer ceva descoperii. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ia să vedem etapa a doua, azi ce se mai întâmplă?
![]() De ieri: Omul are perfectă dreptate, nu te poți juca cu sănătatea cicliștilor (îmi imaginez că nu-i prea mișto să zbori pe asfalt la 60 la oră) pentru că ești tu cretin - ca organizator - și-ai transformat finișul într-un haos. 30 Jun 2013, 15:53: QUOTE(cdadan @ 30 Jun 2013, 00:06) Intre timp lucrurile au evoluat, se transmite live o mare parte din cursa, dar ... plictiseala-i mare, prefer ceva descoperii. Se transmite live toată cursa. Însă nu stau camerele pe cicliști mai mult de 50% din timp. Restul e format din filmări cu Franța, din elicoptere sau camere terestre. Ca la NatGeo, dacă vrei. Plus interviuri și reportaje despre etapele precedente. This post has been edited by Markos: 30 Jun 2013, 14:53 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Trist. E mai cul pe descoper.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Apropo, au dat mai devreme (înaintea startului etapei a doua) și mult-așteptatul interviu cu șoferul autocarului
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Se ratacise sărmanul! Și a rămas și cu roțile față dezumflate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Si, ce mai face drogatii lu' grecu'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Toti e curati ca lacrima
![]() Americanul ala a fost ultimul drogat. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
A cjticat un pelgian.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
La mustață, profitând de adormirea plutonului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 10:56 |