Problema incalzire
![]() ![]() ![]() |
Problema incalzire
bogdanstate |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|||
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Este normal! Parbrizul pe de o parte este rece, pe cealalta cald. Logic sa se formeze condens. Directioneaza aerul cald catre interiorul masinii nu catre parbriz sau da ventilatia la maxim( ca sa usuce rapid parbrizul) si in cateva minute ar trebui sa nu mai ai probleme.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
se dezabureste cu aer rece.
fata de precedenta masina (nova) vine caldura mai greu, cam in 2-3 minute... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si evident omniprezentul sfat: NU da pe recirculare, ci pe preluare de aer din exterior
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdanstate |
![]()
|
Se pare ca nu intelegeti. In primul rand e Europa fara Aer Conditionat si deci nu am cum sa dau pe recirculare si in al doilea rand in cateva secunde se depune un strat de apa pe parbriz lucru care nu l-a facut niciodata pana acum.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Recircularea nu este "conditionata" de AC. Pur si simplu merg ventilatoarele fara sa intre aer din afara. Mai deschide si un geam pana se mai duce condensul. Strat de apa? Doar nu ai vreo arteziana prin habitaclu!
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
din pacate, pe europa nu este recirculare....este o singura modalitate in acest caz - unde arata recirculare, inchide efectiv ventilatia, dar nu intra noxele celui din fata in habitaclu.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
faniqa2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 18 July 05 From: Bucuresti ![]() |
intradevar, dezaburirea se face cu aer rece.
avand in vedere umezeala de afara e posibil sa se accentueze condensul in prima faza. rabdare si eu tot europa am si nu am probleme cu dezaburirea |
--------------------
Renault
Symbol
2010, 1,5 DCi, Best
- B 999 FAN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
RIon cum adica nu are recirculare?
Stiu ca inchide admisia aerului de afara dar daca dai drumul si la ventilator, ala de unde trage aer? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La modelele fara A.C. pentru a pune pe recirculare se da robinetul, care regleaza modul de distributie a aerului spre diferite fante, pe o pozitie aparte care nu exista la cele cu A.C.. In momentul trecerii pe recirculare ventilatia se opreste pana la revenirea pe una dintre pozitiile de dirijare a aerului.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bogdanstate |
![]()
|
scuze, eu nu m-am exprimat corect. Deci situatia este urmatoarea: ventilatia merge f bine doar pe aer rece, cand invart de buton si dau spre aer cald in spatele bordului se aude un zgomot de apa fiarta(bolboroseli) si parbrizul, geamurile si luneta se albesc instantaneu. am fost la un mecanic si mi-a zis ca e posibil sa fie spart radiatorul de la instalatia de incalzire.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- GL 10 STA
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi spart radiatorul respectiv ar trebui sa miroasa a antigel in masina. |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pune mana si desfunda furtunele alea pe care se scurge apa din compartimentul motorului de la stergatoare. S-a tot zis pe aici.
Se aduna apa care apoi ajunge si in instalatia de ventilat. Si de aici apare si umezeala asta prea pronuntata in masina. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |