Dacia Sport , tractiune spate...
![]() ![]() ![]() |
Dacia Sport , tractiune spate...
Tommi. |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 19 February 12 From: Turda ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Plus punte de papuc, plus podea de papuc. Poti s-o faci si 4x4, poti chiar sa-i pui si un mic reactor nuclear. Intrebarea e: merita? foloseste la ceva?
Daca ai o sportiva conserv-o nu-ti bate joc de ea ca si asa au fost putine si sunt greu de gasit ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Tommi. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 19 February 12 From: Turda ![]() |
Eu m-am gandit sa o fac doar cu tractiune spate dar la podea nu m-am gandit . Adica sa inteleg ca se poate face cu tractiune spate , da ?
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Nu se poate cu punte de papuc.Nu permit lonjeroanele spate si caroseria.
Cauta o punte de Renault 12 4x4 SINPAR(cu arcuri elicoidale,nu lamelare ca la papuc).Iti mai trebuie o CV si un cardan.1000-2000 euro.... ![]() Cateva poze pentru inspiratie.Daca vrei detalii suplimentare,mai postez! This post has been edited by deceneu32: 9 Jul 2013, 13:19 |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai fost chiar mai sadic decat mine. De curiozitate cate masini d'astea s-au fabricat? Si au existat si berline?
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si totusi, nu-i spune nimeni nici macar ca termenul corect e propulsie?
In alta ordine de idei, de putut se poate, dar sigur nu de oameni care incep asemenea topic pe un forum. Si sincer, decat asta, mai bine pozitionezi motorul central, ca si la MD87. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Si totusi...(teoretic-pina nu vad si masor
![]() Sau si mai simplu decat sa dai 2000 euro pe o punte si cardan mai bine cumperi un papuc diesel si iti raman bani si de un F7P (de ce nu F3P) care il vei monta doar in locul motorului diesel existent. Cineva care a facut o astfel de modificare pentru "sportivitate": http://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dac...-a/page-48.html si mai radical http://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old...de/page-36.html |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Tommi. |
![]()
|
Eu nu am un Sport , doar m-am gandit la ideea asta. Deci daca voi face gandva asa ceva mi-ar trebui urmatoarele:
-punte cu diferential Simpar. -alta cutie de viteze. -cardan. -alta podea. -arcuri, amortizoare. Multumesc pentru informatii ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si o Dacia Sport, nu uita Dacia Sport.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
QUOTE(Ov @ 9 Jul 2013, 13:41) Tu ai fost chiar mai sadic decat mine. De curiozitate cate masini d'astea s-au fabricat? Si au existat si berline? Sincer,nu stiu exact.O sa ma documentez.Imaginile sunt preluate de la francezii de la RetroMeca care au reconditionat un Renault 12 SINPAR. Poftim!Delecteaza-te! ![]() http://retro-meca.com/restaurations/r12sinpar/12sinpar.htm 9 Jul 2013, 18:12: QUOTE(Tommi. @ 9 Jul 2013, 17:04) Eu nu am un Sport , doar m-am gandit la ideea asta. Deci daca voi face gandva asa ceva mi-ar trebui urmatoarele: -punte cu diferential Simpar. -alta cutie de viteze. -cardan. -alta podea. -arcuri, amortizoare. Multumesc pentru informatii ![]() SINPAR,nu Simpar,simpaticule!!! ![]() Noi iti uram succes! This post has been edited by deceneu32: 9 Jul 2013, 18:12 |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Tommi. |
![]()
|
A scuze si mersi de corectare
![]() P.S. Mersi , o sa am nevoie (candva) ... |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
- CJ 89 KGT
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
parerea mea personala e ca solutia constructive totul in fata este superioara si preferata fata de solutia clasica, motor fata tractiune spate, daca vrei sa faci spectacol atunci iti trebuie si un motor de vreo 150 de cai, si ar mai omologarea daca vrei sa iesi cu ea pe drum
|
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
QUOTE(Tommi. @ 9 Jul 2013, 11:28) Am si eu o intrebare: Se poate face dintr-un Sport o masina cu tractiune spate? Eu deja am idei cum :Cu un diferential de papuc si o cutie de papuc s-ar putea face , sau nu? de ce nu incerci o dacie 1100 si ai tractiune spate, banuiesc ca vrei o masina de distractie.... e foarte usor de pus un motor de 150 cp si ai rezolvat problema. Sa nu te astepti sa faci drifturi asemenea unui nissan skyline dar dupa cum zicea ptr distractie e buna. |
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
- Cs-02-LEL Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D |
|
Ov |
![]()
|
omul s-a lamurit deci aici se poate inchide.
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:39 |