curge ulei
![]() ![]() ![]() |
curge ulei
lupusor83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
CL
- GL-02-RUS
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
asa "face" toate...
aa vezi ca era cineva pe forum care zicea ca lui nu-i curge...poate iti spune si tie care e leacul...evident in afara de a nu mai baga ulei ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Semeringul cu pasla e pentru planetare lungi. masina ta daca e din 95 sigur e cu planetare scurte.La cele lungi, planetara se "infige" in semeringul ala si nu permite uleiului sa curga, la cele scurte (semering fara pasla) etansarea se face direct pe axul care iese din cv.Schimba-le si pune d-alea fara pasla si garanta n-o sa-ti mai curga.
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
lupusor83 |
![]()
|
Am sa le schim chiar nu stiam.Cei de la piese auto iti vadn ce vor ei daca nu cunosti.
|
--------------------
DACIA
CL
- GL-02-RUS
|
|
lupusor83 |
![]() ![]()
|
Scuze pentru scris,tastatura merge cand vrea
|
--------------------
DACIA
CL
- GL-02-RUS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 19 Sep 2005, 21:31) asa "face" toate... aa vezi ca era cineva pe forum care zicea ca lui nu-i curge...poate iti spune si tie care e leacul...evident in afara de a nu mai baga ulei ![]() Eu sunt unii din aia la care nu le curge, si nu le-a curs niciodata. Solutia sunt pisele originale, adica nu am umblat niciodata la cutie, asa e din fabrica, pisele chiar daca sunt "de origine" in ambalaj frumos si albastru tot rebuturi sunt.Uleiul din cutie l-am schimbat pentru prima oara dupa 70 de mii de km(8 ani), si nu lipsea o picatura. Andule, chiar daca iti vine greu sa crezi, s-au facut si Dacii bune printre majoritatea facute in bataie de joc. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
don_quijote78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 September 05 ![]() |
Si mie imi curge, si am planetare lungi. Am schimbat si semeringurile, dar senzatia mea e ca curge pe la imbinatura longitudinala a cutiei. Am vazut la Praktiker o solutie ce se pune in cutie, care teoretic ar revitaliza garniturile si ar opri curgerile. A mai vazut cineva asa ceva si a incercat? Ca as vrea sa stiu daca se merita sa dau banii sau mai bine ma duc direct in service cu ea, chit ca manopera e pe undeva pe la 300 lei noi.
|
--------------------
Dacia
1310 L
- TM 11 RUT
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
QUOTE(lupusor83 @ 19 Sep 2005, 22:38) Mi-am cumparat o dacie break din 95.Am bagat ulei in cutie pt ca nu avea.SI surpiza a inceput sa curga.Am schimbat semeringul cu unul care are carcasa metalica avand si pasla si tot curce nu stiu ce sa-i mai fac.Ma gandeam sa pun altul la fel cum era adica din cauciuc, dar si cel care l-am pus tot din cauciuc e, numai ca are marginea metalica si pasla care asigura etansarea mai buna. Multumesc pentru ajutor. Mie nu-mi curge .Inainte da .Am fost la mecanic si s-a rezolvat .Mai incearca la alt mecanic .Nu e normal sa curga .Eu am ramas fara ulei in cutie toata iarna . Se poate rezolva . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Tot din categoria asa face toate este si acest topic. Eu, de exemplu, am schimbat semeringul de la bratul cautator de 3 ori pana acum si tot curge ulei pe acolo. Asa ca m-am lasat pagubas si mi-am facut o pompa de bagat ulei dintr-o pompa de umflat cauciucuri si o data pe luna completez uleiul in cutie. Nu are rost sa va faceti peri albi din aceasta cauza.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(rtulea @ 20 Sep 2005, 14:32) Tot din categoria asa face toate este si acest topic. Eu, de exemplu, am schimbat semeringul de la bratul cautator de 3 ori pana acum si tot curge ulei pe acolo. Asa ca m-am lasat pagubas si mi-am facut o pompa de bagat ulei dintr-o pompa de umflat cauciucuri si o data pe luna completez uleiul in cutie. Nu are rost sa va faceti peri albi din aceasta cauza. Cine ti-a montat acel simering de la cautatorul de viteze nu prea s-a priceput! Eu l-am schimbat o singura data si bine. Secretul la orice simering: sa fie perfect pe aceeasi axa cu piesa, sa nu fie inclinat! Rezultate bune la acest simering: sa fie introdus cu cheia de bujii! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
exista un aditiv TRANSMISiON STOP LEAK!FF bun mie imi pierdea cam 1l la 20.000 km costa cam 200.000 rol!baga peste ulei si va fi super nu mai curge deloc!crede-ma!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
lupusor83 |
![]()
|
Am schimbat semeringul si tot curge
![]() |
--------------------
DACIA
CL
- GL-02-RUS
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by padual: 23 Sep 2005, 23:24 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
lupusor83 |
![]()
|
As face si eu la fel sa bag ulei in fiecare luna dar credeti-ma ca nu este placut sa faci toata parcarea din fata blocului numai ulei.Parca as avea tractor
![]() |
--------------------
DACIA
CL
- GL-02-RUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:00 |