Oxideaza repede plotii la capacul delcou
![]() ![]() ![]() |
Oxideaza repede plotii la capacul delcou
GoldMD |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 24 August 12 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|||
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
QUOTE(danut 69-71 @ 6 Aug 2013, 23:59) De la un distribuitor Wurth sau magazinele de specialitate. Masina nu-mi apartine... e drept ca merita tinuta in sufragerie, asa i s-a recomandat proprietarului. Este un Renault 12 din 1971 din Anglia, daca esti atent in pozele anterioare se vede pozitionarea inversa a vasului de expansiune, lipsa coloanei de directie, frana, etc. Poti vedea aici intregul proces de restaurare care cuprinde si curatarea sistemului de racire. http://renaultccc.proboards.com/thread/1608 QUOTE(GoldMD @ 11 Aug 2013, 18:03) Abia am schimbat de 60 de KM capacul delcou iar deja in dreptul unde rotorul da scanteie pe fiecare plot a aparut cocleala aia verde si se vede ca si cum ar fi fost mancat foarte putin. La fel, rotorul nou se inegreste rapid in varful acestuia. Pe unde e problema? schimba condensatorul de pe delcou |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
GoldMD |
![]()
|
Am aprindere electronica cu senzor, nu mai am condensatorul pe delcou...
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Energie mare, ceea ce pana la urma nu este chiar un defect. Uzurile intra "la pachet" cu beneficiile. Probabil ca ai si fise cu rezistenta scazuta.
Referitor la postarea colegului: condensatorul defect poate distruge platina si scade energia scanteii, deci nu poate fi luat in considerare chiar daca ar fi existat aprindere clasica pe masina ta. |
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Atat timp cat nu apar intreruperi , nu sunt neregularitati in functionarea motorului de nici un fel , dai pace ... asa patesc si eu , si functioneaza impecabil ...
Apa , paie si bataie .... ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
GoldMD |
![]()
|
N-are nici pe dracu, trage de-i merg fulgii. Fisele sunt Tesla, bobina de Sf Gheorghe + rezistenta.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
WD40
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:25 |