Leduri CAN-BUS si tot da eroare bec ars
![]() ![]() ![]() |
Leduri CAN-BUS si tot da eroare bec ars
Andrey RMA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 18 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambiance
- B XX RMA
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca ai grija de masini, arunca că.caturile alea de "leduri". Pune philips blue vision.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Normal ca da eroare. Instalatia nu este conceputa pentru leduri, este conceputa pentru bec cu filament. Can bus-ul acela are multe rezistente pe care instalatia nu le recunoaste ca fiind ceva continuu, de aici eroare de bec ars. La fel se intampla (la unele masini) cand se monteaza xenoane. Eroare de bec ars...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eroare de bec ars e din caderea de tensiune pe bec (becul consuma mult mai mult decat ledul).
"Ledurile" de can bus au in ele o rezistenta de sarcina speciala pentru can bus, sa vada o putere consumata echivalenta cu a unui bec si astfel sa creada ca e becul la locul lui. Parerea mea e ca in cazul de fata rezistenta aia de sarcina din "led" e insuficienta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ne spune puterea becului , putem calcula noi rezistenta
![]() This post has been edited by bygy007: 4 Sep 2013, 19:53 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Andrey RMA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 18 October 12 ![]() |
Am inteles cum sta cu ledurile astea "canbus"..cineva mi-a zis ca masinile astea mai noi,au computerul de bord in asa fel incat chiar daca ledurile sunt canbus el nu le citesc si de aceea da eroare..sau ar mai putea fii o chestie,tot un prieten mi-a zis..ledurile sa nu fie canbus,ci normale.maine o sa renunt la ele,si daca mai gasesc vreun prieten care are si el leduri canbus o sa le testez din nou la mine pe masina sa vad daca e de la led sau de la CB.consumul de led avea parca 4,8W..asa scria pe site-ul de unde le-am luat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambiance
- B XX RMA
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai un aparat de masura , ar trebui sa ai pe led o rezistenta intre 30 si 40 ohmi , si un curent intre 0,35A si 0,4A
acum poate becu original era de putere mai mica |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:05 |