problema, apa la pasager pe pres
![]() ![]() ![]() |
problema, apa la pasager pe pres
callin80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 europa
|
|||
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
vezi chederu de la parbriz la inbinare. si la mn la sn era la fel ca aveam o gaura in cheder de 1 cm. dupa ce am acoperito na mai intat.
|
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Silicon direct intre cheder si tabla. Si in față și in spate, la hayon.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Vezi sa nu ai infundate scurgerile din compartimentul de sub grila aia de plastic de sub stergatoare
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
izoleaza cat poti cu silicon tot chederul parbrizului , apoi cureti tot compartimentul aerotermei si furtunasele ( 4 + A/C-ul) , apoi daca vrei sa fii practic , dai o gaura in cel mai jos punct la pedalier ca sa aiba si pe unde sa iasa apa si dai peste gaura pe ambele parti cu antifon sa nu rugineasca .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
schimba chederul usilor
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:29 |