DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema Logan, Cred ca problema cu turbina...

fillake
post 5 Sep 2013, 13:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Imi cer mii de scuze daca s-a mai discutat in alta parte despre acest subiect, insa sunt nou pe acest forum si am o problema (daca ii pot spune asa), care ma cam macina.

Acum vreo 2 luni de zile am plecat spre mare si pe autostrada, pe o portiune de drum am vrut sa vad cam cat duce masina. Am ajuns sa rulez cu 140km/h cand, la un moment dat, am auzit ca si cum ceva ar fi sarit...ca un capacel si de atunci incepuse sa se auda ca un suierat continuu in timp ce acceleram. Ajunsesem in panta sa rulez cu a 5-a, accelera foarte greu ajungand la 120km/h, apoi scazand drastic sub 80km/h. Am ajuns cu chiu cu vai in Constanta, unde va dati seama pe la 8 dimineata (si sambata) sa caut un service... :-)) am gasit pana la urma si problema ar fi fost de la turbina... nu prea am inteles eu exact. Cert este ca mi-a schimbat un colier care se rupsese de acolo. Cu ochii cat cepele sa vad ce se petrece pe acolo, poate poate imi ramane ceva in cap. Toate bune si frumoase... pe urma, desi nu se mai auzea suieratul ala, totusi la acceleratie inca se mai simtea un pic ca nu mai are aceeasi putere. La cateva saptamani am facut un nou drum si din nou am dat de autostrada, fiind deja in intarziere am spus sa o mai fortez putin. Am ajuns iar la 140km/h, insa s-a auzit din nou ca si cum s-ar fi rupt din nou colierul ala si sa se auda acelasi suierat. Zilele astea mi-am luat inima in dinti sa vad cu ochii mei daca s-a rupt colierul si spre uimirea mea era intact, cu o singura problema: exact unde vine prinsa "conducta" aia de la turbine in colier, am constatat ca are pusa banda izolatoare...se pare ca asa am luat masina...am desfacut colierul ala si am umblat putin pe acolo, am impins aia mai bine acolo si am strans colierul din nou, am dat o tura cu masina si dupa vreo 100m, dupa ce atinge pragul de 2000 de turatii se simte iarasi acelasi suierat. Precizez ca pana sa plec la mare si sa ajung pe autostrada la viteza de 140km/h nu se auzea suieratul de nici o culoare. Nici cu geamurile deschise, nici inchise.

Sper ca nu v-am plictisit cu problema mea. Astept pareri.

--------------------
DACIA LOGAN 2006, 1.5dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zodrac
post 5 Sep 2013, 15:09
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Probabil ai patit acelasi lucru:
link discutie

--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 22:47
Forum Renault