zgomot toba
![]() ![]() ![]() |
zgomot toba
valytarau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
te duci la un service de tobe si se descurca baietii aia sa o rezolve.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Mergi la kaufland, si la raionul de auto, are o pasta care se aplica la locul unde rasufla, si cu cat e mai fierbinte toba, teava, cu atat e mai rapida intarirea ei, si etanseaza bine. E intr-o cutie de tabla de culoare mai mult alba, de forma cutiilor de crema de pantofi, din trecut, si are o toba de esapament desenata pe capacul cutiei. Pret, cam 10 lei. Odata desfacuta cutia, nu inlatura folia de deasupra continutului, ca se intareste.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Stai putin, cum adica toba nu e de Logan?
Daca te-a lovit cineva, inseamna ca reparatia s-a facut pe RCA si in mod normal trebuia sa se puna pe masina piese de Logan. Ca nu sunt facute de producatorul "de origine" e una, dar piesele trebuie sa corespunda masinii (orice piesa are o lista de modele de masini la care potriveste). |
--------------------
.
.
.
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
dar batator acustic are pe ea? Ca astea aftermarket nu au toate , nu stiu cat de util e dar am auzit soferi care i-au simtit lipsa dupa schimbarea tobei . Cica greutatea aia cat o cutie de chibrite chiar face minuni , in sensul ca abosarbe mare parte din vibratii-zgomote.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:22 |