Am lovit Solenza!, Prea era fara cusur!
![]() ![]() ![]() |
Am lovit Solenza!, Prea era fara cusur!
AMZ |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok. Se mai intampla. Era nevoie de un nou topic doar pentru ca ai lovit masina?Rostul este. . .?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se da mare degeaba. Si io daca vreau o lovesc pe a mea
![]() Mai bine nu. AMZ imi pare rau da asta e. Pina la urma e fier si daca tot a fost sa se intimple bine ca nu a fost nimeni ranit. PS: da ala ce a zis? Presupun ca ploua in draci. Eu probabil ca te dracuiam nitel, da imi trecea repede ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
AMZ nu avea cui sa isi verse amarul
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Nasoala treaba
La solenza, in incinta ventilatorului , s-a adunat apa cat sa faci baie, deoarece furtunul de scurgere a fost infundat cu frunze. Cand i-am data drumul la aeroterma, am transformat solenza in bazin de inot. Cu toate ca mai inainte am montat in partile laterale pe unde intrau frunze, etc, plasa din aluminiu (deasupra rezervorului de apa al spalatorului si in dreapta deasupra ventilatorului, iar sub tranversala de plastic am lipit cu prenadez plasade plastic similara ca pentru tantari), mulata pe tabla capotei ca sa impiedic accesul gunoaielor in tava respectiva, dar curatenia care am facut-o a fost insuficienta, deoarece sub ventilator nu am reusit sa curat frunzele intrate, frunze care mi-au facut surpriza. Trebuie sa merg obligat la service sa desfaca mocheta din pardoseasla pentru a se putea usca si sa verific tubulatura de bagat aerul cald ca am impresia ca la ultima spalare mi-a intrat apa in interior sa uazim de bine Crintea |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(AMZ @ 23 Sep 2005, 13:11) Cred ca imi iau si amenda , eu sunt 100% de vina. Conform articolului 231, litera g) din "Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002" iti ia sigur carnetul. Condoleante si la cat mai putine evenimente de felul asta (daca se poate deloc). Edit later: articolul respectiv zice cam asa: "Articolul 231 (1) Permisul de conducere se retine de catre politie... ... g) nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului, a regulilor privind prioritatea de trecere ori a celor de depasire, daca prin aceasta s-a produs un accident". Adica, la orice accident se retine permisul cu exceptia cazului cand o busesti singur in curtea casei. Edit later: sorry, era si aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26901 This post has been edited by Petea: 26 Sep 2005, 14:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
RIon |
![]()
|
Petea, esti politist si iti iese ceva necajind si mai tare omul????
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Va rog eu frumos nu mai deschideti topicuri la fiecare trosneala. Din cei 8000 de useri ai forumului, probabil ca in ficare zi are unul cate o patanie mai mult sau mai putin grava.
Daca aveti vreo problema tehnica in urma accidentului, postati-o in topicurile respective Daca doar simtiti nevoia sa va descarcati oful, rugati moderatorii sa deschida niste sticky-uri : Confesiuni SLZ , Confesiuni LGN ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
RIon |
![]()
|
Ake, ai dreptate; insa e forum liber, se discuta, apoi, cand nu mai prezinta valoare sau insemnatate pt.deschizator, se sterge
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ok, va multumesc unora pentru compasiune iar altora pt. luat peste picior si bascalie, mi-am luat amenda 30 lei grei, am bagat masina la reparat in service AMG-Pantelimon astazi, o fac pe CASCO prin virament,sper ca in 2 sapt. sa o am acasa.
Va multumesc si va rog sa inchideti topicul, scuze de deranj . Attached thumbnail(s) DSC04825.JPG ( Size: 134.35k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
RIon |
![]()
|
rezolvat, ieftin... sa nu se mai intample la nimeni asa ceva
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:53 |