Fir(conductor) rupt!
![]() ![]() ![]() |
Fir(conductor) rupt!
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
merge la senzorii (martorii) de uzura ai placutelor. Daca ii scoti singura pierdere e faptul ca n-o sa se mai aprinda beculetul ala din bord cand placutele sunt "terminate".
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Shi eshti tu convins ca se aprinde acel beculetz?
Eu nu ash baga mana in foc, am intalnit prea multe chestii care ar trebui sa se aprinda shi nu o fac....din diverse cauze neelucidate inca. Ex.: Becul de avertizare tempertatura motor. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Pui firul la masa si vezi daca arde ceva.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Senzorul de placute functioneaza pe urmatorul principiu:
La o anumita grosime a placutei de frana este o placuta de metal conectata la firul cu pricina. Cand placuta de frana este mancata ajunge ca placuta de metal sa faca contact cu discul, deci cu masa masinii. In acel moment ar trebui sa se aprinda becul martor placute de frana (asta daca becul exista). Alt rol acel fir nu are. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a aprins mie acest bec saptamina trecuta....deci functioneaza...cu conditia sa ai bec....
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Confirm .. si mie mi s-a aprins becul cand mi s-au uzat placutele de frana ... deci ... FUNCTIONEAZA
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Terminus75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi s-au dus placutele complet si nu am fost avertizat in nici un fel. iar bec pe bord zic eu ca am (stiam ca e acelasi cu martorul pentru frana de mana).
|
-------------------- |
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE mie mi s-au dus placutele complet si nu am fost avertizat in nici un fel. iar bec pe bord zic eu ca am (stiam ca e acelasi cu martorul pentru frana de mana). Asa stiam si eu....pina s-a aprins....Noroc cu Liviu ca ma calmat..... |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Becul de placute uzate este diferit de cel ptr frana de mana. Cel ptr placute este portocaliu si are ca simbol un cerc care are pe laterale doua arcuri de cerc punctate
![]() |
--------------------
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce va tot omoriti atiti cu senzorul asta ? oricum cind se aprinde placutzele mai duc o vreme iar ca sa-l testati e suficient sau dati jos roata, sa scoateti firul si sa-l puneti in scurt
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Terminus75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
pt Liviu:
insemna ca eu nu-l am :? |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
pai atunci pune-l
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Terminus75 |
![]()
|
naaah... asta sa fie singura problema - ca nu-mi spune masina cand s-au tocit placutzele :wink:
oricum unul din firele de la roti e rupt |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
La mine s-au rupt amandoua
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
DomnulK |
![]()
|
Existentz acelui bec nu e o conditie necesara SHI SUFICIENTA. eu pot confirma existenta shi functionarea impecabila a tuturor beculetelor din bord.
Aici intervine alta duda.....becele mele<unele(ce de avertizare temperatura)> nu se aprind cand e cazul<cand trebuie sa semnalizeze ceva> ci doar alimentate de mine direct de la baterie<cand le verific>.... Deci ......o sa fac o proba sa vad daca ala de la FRANA SE APRINDE..Merci! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:54 |