Imbunatatire auto, Logan
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire auto, Logan
Btzz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4 Mpi
|
|||
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se va auzi mai bine decat cu boxele si playerul stock dar atat, sa nu te astepti la ceva extraordinar ca nu ai de ce.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Avantaj player : se poate folosi satelitul de comanda de Logan (cu interfata adecvata).
Dezavantaj : NU are fata detasabila ! Se aude frumos si clar, receptie radio destul de buna (dar sub Alpine !). "Only supports WMA and MP3 formats on the thumb drive. If you like WAV, FLAC or OGG format - sorry they won't play." |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
carmanager |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 October 13 ![]() |
Se poate pune in portierele din spate boxe?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
VyruSU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 December 11 ![]() |
Btzz, alea sunt niste pocnitori, daca vrei ceva serios ia ovale sau mai mari pt spate, iar pt fata indicat ar fi altceva, mai puternice. Alea nu cred ca au mai mult de 50W RMS.
Carmanager, da, se pot pune, dar trebuie sa dai fata de usa jos. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Cu adevarat pocnitori, ce-a ales initiatorul topicului.
In fata: boxe de 16.5, cu inel adaptor, si portiera insonorizata. Este o mare diferenta, intre o portiera cu tabla cheala, zdranganind numai daca latra un ciine pe linga masina, si o portiera cu 1-2 straturi de aluband, inchisa cit-de-cit ermetic, si eventual o mocheta prinsa pe aluband (pe interiorul usii, desigur). Eu am cules masticul de izolare de pe fata usii, si l-am indesat intre tabla portierei si ranforsarea, sau cu i-o spune acelei bare orizontale. Asta ajuta mult la rigidizarea tablei respective. In loc de mastic, pe fata usii am pus burete de usi, sa nu bata vintul iarna pe-acolo, si sa nu intre praful in masina. In spate, 16,5 sau ovale, dar nu as pune coaxiale. Daca faceti o treaba, faceti-o de la inceput bine, sa nu va treziti la un moment dat cu o cosarca de boxe, si vreo 4 caschetofoane, asa ca mine. |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:32 |