Riscuri asumate pe forum ..., cazuri de civil, comercial, penal
![]() ![]() ![]() |
Riscuri asumate pe forum ..., cazuri de civil, comercial, penal
#Dino |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Stai relax.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Omul e PENAL, eu ce sa mai cred
![]() |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vezi sa nu sara matusa
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Asta nu e cu maidanezii??
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
#Dino |
![]()
|
Bai nu faceti caterinca va rog eu
![]() Omul chiar s-a ofuscat si e posibil sa dea Forumul in judecata. Ce o sa va faceti atunci?! |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deschidem un topic nou.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
#Dino |
![]()
|
CRONOLOGIE
Mesaj de la el QUOTE Sper ca termini cu tampeniile . Si ca sa ma asigur ca nu ma mai deranjezi : 1 Nu o sa iti vand masina niciodata pentru ca tu nu esti interesat. 2 Nu o sa iti mai raspund la comenturi . 3 Stii ca se poate da in judecata forumul si persoana ta daca continui sa hartuiesti si sa imi distrugi imaginea de vanzator. Ca si informatie Avocata Paula Iacob este matusa mea, deci gandestete bine daca mai doresti sa continui. Eu nu sunt samsar, vand o masina in care am investit cat am putut bani si pasiune. O seara placuta . Raspunsul meu QUOTE Continua te rog, momentan ai apelat la amentintare si constrangere, AMBELE online. Tot ce scrii ramane pe server, deci simte-te liber sa fii bazat din moment ce matusa ta e avocat. KF Raspuns de la om QUOTE Din cate vad eu incepe sa te cam deranjeze. Cam asta faci tu si nu iti place. Inainte sa tot insisti la ceva ce nu te intereseaza mai gandestete daca ai fi tu in locul celui ce vinde si ti-ar face asa ceva cineva cum te-ai simti ? Ti-ai pus intrebarea asta . Si spre informatia ta ce se stocheaza pe servar sunt dovezi de ex ca tu ii hartuiesti pe useri cu toate ca nu esti intersat de cumpararea unei masini . Si tu ai vandut un logan dar nu ti-a facut nimeni asa ceva . Cine iti da tie dreptul sa iti bati joc de anuntul meu cand tu se vede clar ca nu esti interesat . |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
"3 Stii ca se poate da in judecata forumul si persoana ta daca continui sa hartuiesti si sa imi distrugi imaginea de vanzator. Ca si informatie Avocata Paula Iacob este matusa mea, deci gandestete bine daca mai doresti sa continui."
Auzi, hartuire si imagine de vanzator! Trebuie sa fii tare slab de minte ca sa aduci asemenea argumente intr-o discutie pe un forum, fie ea si pe PM. This post has been edited by paul_p: 18 Oct 2013, 00:21 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Matusa si-a facut analizele, e bine sanatoasa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
# Radu Beligan 21-10-2013 10:40
154 de ani are puștoaica? |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
ce ma?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Era un comentariu glumet la articolul glumet, stai relaxat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un meganar vinde un loganr zice ca ar cumpara. Discutia ajunge la nivel de renouisti in Obor. Arbitrajul pentru onoarea nereparata se face in instanta cu tante Rosa Ginossar de Dambovita "privighetoarea" baroului.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 21 Oct 2013, 20:42) "privighetoarea" baroului. ![]() Si fondatoare, probabil. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
#Dino |
![]()
|
Bai ce ma fac daca ma da in judecata?
Pentru cei care nu s-au "prins", am postat aici ca sa vedeti ce ii bubuie mintea pe unii si cat de "seriosi" pot fi oamenii. Masina "impecabila" cu 5 proprietari in acte, cine stie cati or mai fi avut-o fara sa o inmatriculeze... Sa nu mai amintesc de probleme grave la motor despre care nu s-a sinchisit sa aminteasca. Sehas ca nou |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu zic sa salvezi urgent toate probele astea, sa le ai in instanta. Baga pe cd, urgent.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am facut o singura dat test de teligenta si am ajuns la levelul idiot( a sunat de iesire si io am plecat ca aveam fotbal). Asa ka pot sa intreb daca in topic e vorba de o masina sa de achizitie de nevasta noua proaspat divortata"impecabila cu 5 proprietari in acte, cine stie cati or mai fi avut-o fara sa o inmatriculeze... ".
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kissfm @ 22 Oct 2013, 12:40) Bai ce ma fac daca ma da in judecata? te cam caci pe tine de frica, asa-i? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai era un poștaș din Brasov care zicea ca m-a dat in gât la politie...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
da-l si tu in gatii ma-sii...
Da' ce facusi Iulikk? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bion |
![]()
|
La o posta unul avea gonoree. Dupa aia au avut si ceilalti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:08 |