Pretul petrolului a scazut cu 10%... in SUA, & mult off-topic
![]() ![]() ![]() |
Pretul petrolului a scazut cu 10%... in SUA, & mult off-topic
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Si benzina s-a ieftenit cu 300 lei vechi.
Incepand de azi, Petrom a modificat din nou pretul carburantilor. Este vorba de o noua ieftinire a benzinei cu 300 de lei vechi pe litru. Astfel, benzina ECO Premium costa acum 35.200 lei/litru, Premium fara Plumb - 34.900 lei/litru si Top Premium 99 plus - 38.200 lei/litru. si motorina Super Euro Diesel s-a ieftinit tot cu 300 lei. http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...icle&aid=129492 |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, deja ma enerveaza astia, ieftinesc benzina fix dupa o zi de la ultima mea alimentare.
Si nu mai cititi atata libertatea aia ca va tampiti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
cum au ieftinit astia benzina?
am alimentat ieri, 35.100 ECO Premium. Si cu "ieftinire" iese 35.200 ? Grele matematicile astea...ori nu mai stiu eu sa socotesc? |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
calmati-va, traim in Romania, ce scrie in ziar nu corespunde cu real life
|
--------------------
-
-
-
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Se poate închide; mîine va crește la loc. Nu vă dați seama că topicul ăsta e efemer?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
la mine in oras la petrom cea mai ieftina e 34900 de mai bine de o saptamana...de cand a iesit Basescu...
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Basescu a iesit in decembrie 2004. Sau s-a reales de curand?
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Unde sa scriu? Parca mai tot timpu' Nea Basescu asta....iese victorios in toate .... mai era cu Marie Jeane aia sau cum o cheama...ca erau pe sus ... o salvat Basescu pe ei...parca era Batman...ma lasi?
off: nu mere scris cu caractere romanesti? This post has been edited by SfNeo: 27 Sep 2005, 20:18 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
(scuze de off-topic)
SfNeo, poza din avatar ti-ai facut-o anul trecut sau anul asta? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca anu trecut. Atunci erau la moda scutecele roz
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
SfNeo |
![]()
|
Tata lucreaza la gara si stie ce fel de om este Basescu....om mai marsav ca el nu prea gasesti ....greve la greu cu fundu' pe linie...si trenu' langa ei...era la la radio cu Turcescu cand a fost greva de anu asta la C.F.R ca se intrebau de ce nu au facut lideri de sindicat greva pe timpu' lui Nastase si acu cand au venit astia la putere au si sarit in sus...iar la negocieri nu s-a rezolvat nimik...au asteptat sa expire perioada legala de greva...si tot nu s-a dat nimik
PS- cand tre sa dea de craciuni basescu bani de nu stiu ce ... au negociat la greu si pana la urma s-a lasat la mana lui dar a zis ca bani va dau dar bani pentru PORCI nu am... accentuat ... |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca poate a treia oara reusesti sa scrii ceva inteligibil, cu cap si coada.
1) Daca nu, abtine-te. 2) nimik => nimica , tre => trebuia. Hai ca nu e chiar asa de greu. Daca este, revino la punctul 1. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
SfNeo |
![]()
|
Ministru' transpoturilor...si acuma a ajuns de a vorbit in engleza in fata americanilor...am ras cu lacrimi, nici acul nu'i intra in ... macar il trimitea pe Tericeanu era mai prezentabil....dar acolo trebuia sa fie presedintele romaniei...o parere..
This post has been edited by SfNeo: 27 Sep 2005, 21:48 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca Lech Walesa era sef de sindicat si tot a ajuns presedinte.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SfNeo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Tericeanu?
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
SfNeo |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 27 Sep 2005, 22:50) Da bine....Basescu e un pic mai popular ca sa zic asa si le-a placut romanilor... sincer sa fiu oarecum ii port stima in sensul ca ma amuza...si le spune pe nume...eh..s-a vedea peste vreo 2 ani ce s-a mai facut in tarisioara asta a nostra...daca s-a facut ceva treaba sau degeaba... |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(SfNeo @ 27 Sep 2005, 22:55) Basescu e un pic mai popular ca sa zic asa si le-a placut romanilor ![]() QUOTE sincer sa fiu oarecum ii port stima in sensul ca ma amuza ![]() Deci intra in categorie cu Beecali&co. No comment. Pagina asta nu mai are nimic in comun cu titlul topic-ului. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SfNeo |
![]()
|
Ai dreptate...dar e interesant...daca vreti stergeti, eu am plecat sa ma plimb cu masinuta cat timp mai e benzina ieftina ...sa traiti bine...
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(SfNeo @ 27 Sep 2005, 22:45) PS- cand tre sa dea de craciuni basescu bani de nu stiu ce ... au negociat la greu si pana la urma s-a lasat la mana lui dar a zis ca bani va dau dar bani pentru PORCI nu am... accentuat ... Mestere esti bag de seama unul dintre votantii clasici ai Aliantei PRM & PSD. Cu profunda cugetare ai dedus ca tatal tau nu primeste "banu de PORCI" din cauza faptului ca a iesit Basescu presedinte si nu Nastase ... sunt profund miscat si solidar cu situatia grava in care se gaseste tatal tau. Noroc ca Nastase inca mai are ferma de la Cornu' ca cine stie altfel cand mai mancam omleta nu?This post has been edited by Valentine: 28 Sep 2005, 00:25 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SfNeo |
![]()
|
Nu mai spun nimic...s-a vedea ce o fii...ca pana acuma parerea mea e ca a fost o harababura...si cu toate astea au venit si apele...
This post has been edited by SfNeo: 28 Sep 2005, 01:10 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(SfNeo @ 27 Sep 2005, 22:45) Ministru' transpoturilor...si acuma a ajuns de a vorbit in engleza in fata americanilor...am ras cu lacrimi, nici acul nu'i intra in ... macar il trimitea pe Tericeanu era mai prezentabil....dar acolo trebuia sa fie presedintele romaniei...o parere.. Bai....haooleoo vere....hai vazut ce hapciupalitic e Basescu ala vere.....eu no votez bah cu el.....votez cu Nastase ca la cum arata....atrage si femei si barbati... si se pune bine cu aia de la UIE....votez cu Nastase ca doar n-a furat 4 ani destul....si nici nu are ditamai vila in com. Tartasesti (pe langa multe altele)... SfNEO.....din cauza oamenilor ca tine Romania a fost condusa de comunisti 15 ani de la caderea comunismului....ia zi.....iti place si de Ilici nu? n-o fi Basescu dreptatea intruchipata....dar din totii kktii il alegi p-ala care miroase mai putin rau.....si ce-a facut base in bucuresti, nu facea si n-a facut nici un frumusel de psd-ist....stii de ce? ca basescu has balls ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
SfNeo |
![]()
|
Da ba ... dar acuma i-am adus pe astia la putere sa-i imbogotim si pe ei ...aia macar se mai apucau de treaba dupa ce se-au umplut buzunarele ... si am vazut eu ce balls are Basescu cand a vorbit in fata americanilor...ca avea morcovul de 2 metri...oricum sa tot scada pretu' benzinei dar vezi tu ca compenseaza cu alte scumpiri...rovenieta care o platim de doua ori si altele...
This post has been edited by SfNeo: 28 Sep 2005, 14:20 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:24 |