Un zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
Un zgomot ciudat
ionwld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 , versiunea ambiance
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
E foarte greu sa ne dam cu presupusul pentru ca nu ai specificat nimic. Cum ar fi:
- pe ce fel de drum se aude (drept, denivelari, gropi, ...) - de unde se aude zgomotul - e metalic, nu e metalic, e infundat, etc... Incearca sa dai cat mai multe detalii despre conditiile in care se produce zgomotul si cineva te va putea ajuta. |
--------------------
.
.
.
|
|
ionwld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 April 09 ![]() |
Zgomotul se aude pe asfalt. e metalic, si parca bate ceva. dar bate incet si repejor. Scuze ca dau detalii asa vagi, dar nu stiu cum sa explic
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 , versiunea ambiance
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Eu as incepe cu pietricelele din roti, sa nu fie vreuna p-acolo.
Stiu ca e aiurea, dar se intampla sa sune destul de urat cateodata, chit ca ar trebui sa-l auzi cam la orice viteza. Din ce spui tu nu pare a fi rulment (ala mai mult huruie), planetara nu prea cred pentru ca ar trebui s-o auzi mai mult la curbe. Iar alte elemente de directie ar trebui sa se manifeste la gropite, denivelari, etc... Eventual ridici pe cric si invarti fiecare roata, chiar daca e viteza mica vei auzi eventual o diferenta intre ele, verifici si daca are jocuri. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:44 |