chederele de nova = chederele de supernova ?, chedere de nova=chedere de supernova ?
![]() ![]() ![]() |
chederele de nova = chederele de supernova ?, chedere de nova=chedere de supernova ?
zerillos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-e lene la propriu sa fac o cautare si sa pun pe aici mai mult de 20 de linkuri cu rezolvari de probleme de apa la DSN... Linkuri de pe forum...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Esti sigur ca e de la chedere? Sa nu fie de la folia din fata de usa.
2. Klaus are dreptate, asta este un subiect discutat si paradiscutat. 3. Dincolo de lenea lui de a cauta, vezi ca exact la inceputul paginii asteia gasesti 2 topicuri: unul pus de GerogeB in care face referire la grosul cauzelor "inundarii" DSN - lui si al doilea postat de Asarban cu probleme frecvente, unde vei gasi la un moment dat o sectiune de linkuri "intra apa/masticareala". Citeste tot ce e pe acolo si eventual mai vorbim daca nu te incadrezi in problemele acelea. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Incearca daca se pot potrivi chedere de solenza. Alea sunt mai bune calitativ. Dar repet...nu stiu daca ase potrivesc. La prima vedere mie mi s-a parut ca da.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu se poate sa se potriveasca nu mi s a paarut ca sunt usile mai mari sau mai mici..... cat despre apa ... nu ai ce sa ii faci !!! e clar DSn-ul este un fel de Arca lui Noe
pt CLR tu chiar nu te-ai saturat sa scrii "search" daca te enerveaza ca umul pune o intrebare mai bine abtine-te ... poate altii vin cu idei mai bune decat ideea ta cu search !!! |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
zerillos |
![]()
|
am de schimbat niste actuatoare apoi lipesc si folia din nou....masina e sh si cred ca s-a umblat cand s-au pus boxele. Dati-mi si mie o idee cu ce e cel mai bine sa lipesc folia pe tabla?....silicon?..mastic?...sau altceva?...voi cum ati rezolvat?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
daciaclub-Manuel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 July 05 ![]() |
Prerea mea este ca mai bine lipesti cu mastic, tine mai mult. Cu silicon este mai problematic pt ca trebuie sa cauti unul bun.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B-74-AXM
|
|
zerillos |
![]()
|
am niste silicon BISON dar nu stiu cat de bun e..... ca e mastic , ca e silicon....da-ti si voi niste nume sa nu ma pacalesc cand cumpar....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 8V
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:15 |