DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ACCIDENTE!!

lorena
post 13 Nov 2003, 17:40
Post #1

Group: Members

As dori sa stiu daca este cineva care si-a stricat masina sau a avut un accident din cauza carosabilului denivelat(ca sa nu spun: gropi, cratere).Mai mult as vrea sa stiu daca este cineva care i-a dat in judecata pe cei responsabili!!!

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 13 Nov 2003, 17:42
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Hmmm .. pana acum nu s-a plans nimeni despre asta .. dar concluzia generala este ca degeaba ii dai in judecata ...
Mai bine folosesti CASCO si ii lasi pe cei de la soc. de asig. sa se ia la bataie cu primaria smile.gif.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
igs
post 13 Nov 2003, 18:03
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

eu mi-am busit in primavara ambele caucioace de pe partea dreapta si mi-am indoit si o geanta intr-o asemenea groapa. gumele au fost de nerecuperat.
proces, alea-alea, alta data... :roll: (cine se lupta cu morile de vant ?)

--------------------
+
lorena
post 13 Nov 2003, 20:29
Post #4

Aveti dreptate!!Eu lucrez la Jurnalul National ...si m-ar interesa daca este cineva dispus sa ia o masura!Oferim consultatie juridica gratuita.Din cate stiu eu este un singur caz de acest gen,la Cluj!

--------------------
+
Marty
post 13 Nov 2003, 22:32
Post #5

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

lorena, de opicei te duci la CASCO si ei se ocupa de toate! Ei te despagubesc dupa care se lupta cu Primaria/Administratia Drumurilor

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
litza
post 14 Nov 2003, 10:31
Post #6

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Eu stiu din surse neoficiale ca in TM o societate de asigurari a dat in judecata si a castigat un asemenea proces. Asta ca urmare a faptului ca a platit prea multe daune in contul masinilor asigurate care s-au defectat datorita drumurilor proaste. Nu stiu ce inseamna aceast castig, in afara faptului ca s-a creat un precedent. Nu sunt convis nici ca a fost sentinta definitiva.

Despre aceasta afacere nu am citit nicaieri nimic in presa. Am aflat intamplator la o discutie cu un tip de la asigurari.Am impresia ca se doreste sa nu se afle. De ce oare?

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
liviu`s
post 14 Nov 2003, 10:44
Post #7

Membru

From: Bucuresti

Teoretic, noul Cor rutier prevede si obligatia in sarcina Administratie drumurilor de a despagubi in eventualitatea unui accident sau paguba cauzata de starea drumurilor. Oricum, fiind proces civil, dureaza ceva timp, avocatul costa, mai sunt si taxe, timp pierdut, asa ca e mai simplu sa utilizezi polita de asigurare.

--------------------
VW Passat - B - 92 - PGR
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 14:37
Forum Renault