logan 0.9tce, intreruperi cand motorul este rece
![]() ![]() ![]() |
logan 0.9tce, intreruperi cand motorul este rece
tracasan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 2
2013 Laureate
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca are 1500 km inseamna ca e in garantie deci mergi in garantie cu ea. Insa parca vad ca o sa iti zica ceva de genul "asa face toate".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
benzina proasta
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.564 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lasand la o parte drumul cel bun al daciei, sa bage un plin cu benzina de 98/100.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si sa schimbe mai sus gen 5000
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.564 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tracasan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 December 13 ![]() |
Benzina am bagat doar de la MOL. E La al doilea plin de cand am masina. La inceput nu a facut. problema a aparut de vreo 200 de km
|
--------------------
Dacia
Logan 2
2013 Laureate
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Dec 2013, 11:30) inseamna ca baga benzina din acelasi loc de unde a avut masina de drive-test care imi facea si mie la fel of, numa' rautocisi p'aci... ![]() colegule, conform statisticilor, daca tu vorbesti intr-un grup de 10 persoane (prieteni care doresc sa-si cumpere o masina) de rau marca DACIA cica 7 din ei se indreapta care o alta marca..... sa nu uitam faptul ca tu aveai deja o masina DACIA by Renault in familie si nu de mult ti-ai mai achizitionat inca un cazan DACIA by Renault, deci despe ce vorbim aici? ...... indirect, dupa aceste actiuni sufera fostii tai colegi si unii colegi deveniti prieteni care au ramas acolo. ![]() tracasan, stai linistit, se rezolva printr-o reprogramare ECU, se schimba anumite setari de control motor (mai exact aer / comb.) in soft.... singurul incovenient este acela ca va mai dura ceva vreme pana se va face rechemarea la unitatile service DACIA pentru reprogramarea respectiva deoarece softul este in lucru ... posibil sa faca reprogramarea la revizia de 15.000 km si sa nu-ti mai spuna tie ca si client nimic (asa se procedeaza de obicei cand este o flota de masini ce a ajuns la clienti si s-a constatat faptul ca e o problema ce necesita remediata de catre producator)... o sa apara si un OTS / NT despre acest lucru This post has been edited by P-A-C-O: 5 Dec 2013, 22:50 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
doiuxxl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 January 09 ![]() |
Buna.
Ca si idee: la matiz daca bag benzina de la mult laudatul MOL se opreste dimineata motorul la prima cheie dupa cateva secunde. Cu petrom/rompetrol omv nu am aceasta problema. Poate o fi ai mai deosebita sau alta chestie cu mototauru' ... |
--------------------
Dacia
Logan
2019
|
|
Epurasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 December 13 ![]() |
Stai linistit e lagul de la turbina nu are nimic fenomenul e ca simti ca da in nas apoi ca incepe sa traga daca asta e si la tine sfatul meu e cand pronesti motorul ca e vara iarna lasa l un pic sa se incalzeasca mergi si schimba viteza cum iti arata pe bord la 2200 2500 si nu te da la ea 5 10 minute apoi mergi normal sau daca vrei sa nu mai simti acea lipsa de putere treci pe eco si o sa fie ok si cand e rece motorul dar nu te da la ea cand e motorul rece
|
--------------------
Dacia
Logan
2013 Laureat
- CT68EPR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |