Problema ciudata, Problema functionare motor
![]() ![]() ![]() |
Problema ciudata, Problema functionare motor
ciuca2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|||
bostan22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
Pai daca circuitul ar fi ,,ca din fabrica" inchis etans atunci cum ar fi? Eu cred ca ai probleme la clapeta aia de la carburator,ori arcul acela revine mai greu,dar la berlina nu am vazut asa ceva si sa se datoreze gazelor...
|
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
regleaza din nou carburatorul si scapi de problema!
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Fa o proba,accelereaza din compartimentul motor cu mana si vezi cum revine clapeta la pozitia de ralanti. E posibil sa agate cablul de acceleratie pe undeva si sa iti impiedice parghia clapetei sa revina usor la loc sau sa iti fi sarit arcul care o aduce inapoi de pe parghie,desi aia presupun ca ai fi simtit la picior,in pedala,daca nu are arcul ala,pedala merge foarte foarte usor.
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ciuca2 @ 3 Jan 2014, 21:07) Eu aveam doua furtune crapate.este vorba de cele care intra in carburator prin intermediul unui T. Unul vine spre evacuare,iar celalalt in capacul motorului. Am bandajat furtunele ca sa fie etanse,apoi .. Cel spre evacuare are o diuza calibrata in el, posibil sa fie infundata. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ciuca2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 June 11 ![]() |
Am verificat diuza din interiorul furtunului,nu este infundata.Arcul de readucere al clapetei este la locul lui. Mai am sa reglez carburatorul. Ideea este ca daca masina stationeaza si o turez,problema nu apare. Face numai cand masina ruleaza. Interesant este faptul ca de atunci motorul a prins viata.Masina are un demaraj excelent.
|
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |