Vopseaua nu are luciu
![]() ![]() ![]() |
Vopseaua nu are luciu
mitzi |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- b 07 rgu
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mitzi draga nici eu n-am Luciu la masina mea, si ce mi-asi mai dori........
Mai ales acum de cind o antreneaza Uceanu arata. mama, mama ..... Pai in afara de polishat si ceruit nu prea mai ai ce-i face, decit poate s-o tii in garaj. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Polisat si lacuit (daca lacul a fost amestecat cu vopseaua cand ai revopsit-o).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 September 05 From: Romania ![]() |
Cumpara-ti husa !
|
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Pronto Antipolvere!!!(glumeam)
Dar totusi ce culoare are? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
mitzi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 August 05 ![]() |
culoarea masinii e verde. nu stiu daca lacul l-a amestecat cu vopseaua! cred k aia au facut treba ca sa fie facuta si de mantuiala! am auzit k as putea sa ii dau un strat de lac pe ea acum! stie careva despre ce e vorba?
|
--------------------
dacia
1300
- b 07 rgu
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
si eu sunt curios ce ar trebuii facut ptr vopseaua veche ptr a prinde klumea un strat de lac care ar venii peste ea acum ,asta in cazut daca ar putea venii
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
trebuie data masina de doua/trei ori pe an cu ceara.
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu cred ca ar strica un strat de lac.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
ravenclaw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 August 05 ![]() |
...eu pt masina mea am gasit solutia, nici nu o mai vreau lucioasa... lacuita... polishata.....beeaaa..... o sa o fac negru mat...
|
--------------------
Dacia
Sport
- Gl 02 DHD Always outnumbered ... never outgunned
|
|
Ice Age |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 August 05 ![]() |
un strat de lac auto o face lucioasa ( un vecin a facut dacia lui tot una verde metalizata), problema este ca dupa un timp in zona motorului pe capota a inceput din cauza caldurii motorului sa se exfolieze stratul de lac, mai intii portiune de 5cm diametru iar acum are ca o pata de cca 20 cm diametru.
merge lacul dar din cind in cind sa relacuiesti capota. |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
- B-xxxxxxx sint ocupat! fac ceva, nu stiu ce dar fac, ca niciodata nu stau degeaba
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate nu a fost lacul bun sau dat cum trebuie....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
gsa_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 September 04 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Ice Age @ 9 Oct 2005, 15:13) un strat de lac auto o face lucioasa ( un vecin a facut dacia lui tot una verde metalizata), problema este ca dupa un timp in zona motorului pe capota a inceput din cauza caldurii motorului sa se exfolieze stratul de lac, mai intii portiune de 5cm diametru iar acum are ca o pata de cca 20 cm diametru. merge lacul dar din cind in cind sa relacuiesti capota. Eu cel putin stiu ca capota are ceva soi de izolatie formata din ceva material destul de gros dedesupt. Foarte probabil ca acel material izoleaza tabla capotei de caldura degajata de motor.Eu optam pentru reizolarea capotei respective, sau o mai buna izolare in loc sa o vopsesc periodic. Doar o parere. Numai bine! |
-------------------- Serghey
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:05 |