La servici, oboseala, plictiseala si lipsa de chef...
![]() ![]() ![]() |
La servici, oboseala, plictiseala si lipsa de chef...
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Joaca notpron.
![]() Si eu fac aceleasi lucruri ca tine, in general, da' nu ma plictisesc deloc. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
invata ceva, fa un script pe linux fa un php . intra pe w3schools . si joacate, puneti un calculator acasa care ruleaza linux si joacate intri remote de la servici cu teamview , se vor speria cei din jur cand te vad ca te uiti intro pagina plina de comenzi php si pari sa le intelelgi
![]() This post has been edited by C@talin: 31 Jan 2014, 12:32 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 31 Jan 2014, 12:32) ..... te uiti intro pagina plina de comenzi php si pari sa le intelelgi ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si mai scrii pacolo ceva evident ca daca nu stii nu va merge, si injuri ce naiba are de nu merge, am pus bine linia, a uite o virgula gresita, gata .
vb singur cu voce tare . ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@ Tince: tu lucrezi la Guvern?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Tince1290 daca erai din bucuresti te invitam pe la mine la munca iti dadeam un costum galben ca sa nu te murdaresti..... si iti garantez ca nu te plictiseai
![]() This post has been edited by bygy007: 31 Jan 2014, 13:06 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Fa cerere sa lucrezi de acasa !
Nu o sa mai ai probleme de genul ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu nu pot , nu pot aduce obiectu muncii in casa
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
C@talin |
![]()
|
tragi niste sine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ce birou e ala in care 10 oameni pot vedea ce faci???
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Birou mai mare. Nu toti sint sefi si au anticamera si secretara.
This post has been edited by corbex: 31 Jan 2014, 13:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io cand nu mai am chef de nimic imi pun castile-n urechi si trag un pui de somn. Juma' de ora si-s ca nou!
![]() Ma vin copchii si fac poze cu mine, mai o caterinca, ma mai zgaltaie usor daca incep sa sforai... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
birou mare si aranjat prost...suntem ca niste soareci intr-o cutie...daca ati vazut cum stateau aia in The Wolf of Wall Street...cam asa si noi, doar ca suntem mai putini
QUOTE(C@talin @ 31 Jan 2014, 13:32) da, buna asta ![]() QUOTE(Garett @ 31 Jan 2014, 13:54) nu-nu...la patron ![]() mersi de sugestii...din pacate faza cu remote nu prea merge, ca atunci cand au clientii ceva probleme stie toata lumea...nu mi se zice mie in particular...dar am rami si masini virtuale destule, se rezolva si cu un linux ![]() <span class='edit'>31 Jan 2014, 14:59:</span> QUOTE(kum @ 31 Jan 2014, 14:57) Io cand nu mai am chef de nimic imi pun castile-n urechi si trag un pui de somn. Juma' de ora si-s ca nou! ![]() Ma vin copchii si fac poze cu mine, mai o caterinca, ma mai zgaltaie usor daca incep sa sforai... asta chiar nu pot...o singura persoana din birou doarme zilnic dupa pauza de masa...asa o jumate de ora...dar exact azi dimineata ne-a anuntat ca si-a depus demisia...nu stiu daca are vreo legatura sau nu QUOTE(C@talin @ 31 Jan 2014, 13:32) invata ceva, fa un script pe linux fa un php . intra pe w3schools . si joacate, puneti un calculator acasa care ruleaza linux si joacate intri remote de la servici cu teamview , se vor speria cei din jur cand te vad ca te uiti intro pagina plina de comenzi php si pari sa le intelelgi ![]() lasang gluma la o parte...mersi!...chiar aveam nevoie de asa ceva....sper doar sa ma tina...m-am apucat sa invat franceza cu duolingo si m-am lasat dupa vreo 2 saptamani ![]() This post has been edited by Tince1290: 31 Jan 2014, 14:03 |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sunteți voi, restul, prea gălăgioși. Nu mai suporta omul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cica cind stai degeaba obosesti mai repede decit cind lucrezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Baga seriale, carti, timp liber sa fie.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
@Tince1290 - Lucrezi cumva la firma aia franceza de proiectare instalatii termice si sanitare?
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
Sa-i prinzi asupra faptului pe aia care muncesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tince1290 |
![]()
|
QUOTE(nWo @ 31 Jan 2014, 15:20) nu QUOTE(C@talin @ 31 Jan 2014, 15:24) nu se poate...cu asta se ocupa firma noastra...daca fac si eu asta, inseamna ca lucrez... seriale nu prea pot ca se vede...plus ca n-am voie sa aduc materiale piratate in firma...ma mai uitam (90% ascultam) online intr-o vreme...da' nu pra are haz fara vizual....carti la fel, se vad...si cand vad astia ca n-am de lucru vin sa ma bazaie...poate audiobook-uri...n-am incercat niciodata dar nu stiu daca as avea rabdare....am vazut ca majoritatea dureaza destul demult |
--------------------
-
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Dar vreo colega buna n-ai ,sa ne mai clatim si noi ochii?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ca tot e timpu' poti iesi la o lopata si stii cum iti trece plictiseala?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu are cum, ca il vede sefu. Asa daca sta si el la birou se mai face ca munceste...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tince1290 |
![]()
|
exact!
n-avem fete asa faine, doar una, care e luata de mine ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai daca era firma franceza era satul de munca , se intreba cind mai sta si el o ora doua
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pe bune, pana si eu, care-s slujbas la serviciu public, nu o ard chiar asa. Angajari nu faceti?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
N-are cine, sunt plictisiți și cei de la personal.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Sa ne spuna si cat ia netto
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica vreo 500-600 de heuroi
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:46 |