Cursul leu-euro/dolar, incotro
![]() ![]() ![]() |
Cursul leu-euro/dolar, incotro
kriiss888 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|||
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil orice.
Cum si de ce vor fi penalizate bancile nu inteleg. |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
sus euroiu (salariul), jos dolaru' (abonamentele)
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Jos EURO (rata la banca
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu Paul! Tot rate.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic...
Ratele le am in lei, salariul in lei, unele utilitati in valute (mobilul in usd, fixul in euro). Aha: sus... leul! |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu jos cu euro! Huoooo....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Si eu tot...jos cu euroiul..tot din cauza ratelor..
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
JOS EUROiul!!! (Rate in euro - tocmai azi am inceput, a.m.r. multe )
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
In Euro we trust, ca e bine cand creste salariul
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bertro |
![]()
|
am si eu in sfarsit un aliat impotriva "fratiei anti-EURO"
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, pai acuma dupa ce toata lumea si-a renegociat salariul in lei, dupa ce a tot pierdut din scaderea euroiului si a dolarului, e momentu sa creasca iar cele doua valute. Nici nu ma mira, ce kilu meu, tot timpul am fost pe invers.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Doresc un curs eur/rol real nu intretinut ... adica 1 eur = 50.000 rol
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ati inebunit cu totii !!! Eu trebuie sa platesc masina saptamana viitoare. Trebuie sa scada cursului luni la Euro !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ashule... big mistake. Pai e clar ca acum euro e oarecum subevaluat, eu zic ca la 40k tot o sa ajunga daca iese capitalul speculativ din tara.
Trebuie explicat frumos la angajator, intr-o limba de circulatie internationala: "it's not normal for us as employees to be forced to play the money market with our own salaries." Cu alte cuvinte "ba gigel - uite cum sta treaba. Pe mine nu ma intereseaza cum evolueaza rahatul vostru de dolar ca voua vi l-a trebuit pe Bush. Eu vreau sa fiu acoperit in privinta inflatiei, nu sa-mi scada nivelul de trai pe masura ce lucrez la voi. Ia gaseste mata o solutie pentru problema asta, si nu pentru alta problema." This post has been edited by vv: 5 Oct 2005, 14:38 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Capitalul speculativ nu o sa iasa din tara deoarece cei ce speculeaza cu asa ceva sunt si cei de la putere si nu cred ca o sa le convina sa spuna la sfarsit de luna " Fa Mariuto ia lasa tu cosmeticele alea ca nu mai avem bani de piine".
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
vv, nu stiu ce sa zic. Eu am citit previziuni ale bancilor pentru la anul, si cotatia euroiului era sub cea de acum, deci e putin neasteptat ce se intampla. La noi s-a fixat salariul (care era in dolari) la cursul de 32k rol pe dolar. La nevasta-mea, unde era in euro, s-a fixat la 36800 rol pe euro. Deci practic acum avem amandoi salariul fix in lei, un moment numai bun sa se deprecieze leul
![]() ![]() ![]() PS. 'Tu-i astrele masii, sigur e de la ele. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se intampla insa doua fenomene contrare acum in piata:
1. Supra-aprecierea valutei nationale, tendinta intalnita la multe tari care au aderat la EU, tendinta ce se mentine si dupa aderare. 2. Intarirea euro/dolar ca urmare a iesirii capitalului speculativ. E interesant de vazut ce o sa iasa. Eu tin cu euro, oricum ! Sa mai stea asa mititel, pana la urmatoarea marire de salar, si dup-aia sa creasca ca un leu ^H^H^H zmeu ! This post has been edited by cosmin_m: 5 Oct 2005, 15:19 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ashule, ia sa vedem inregistrat pe 10 Decembrie 2002, 2840 post-uri... deci dupa 2 ani 8 luni si 40 de zile incepe sa se deprecieze leul... asta ar veni cam pe 20 septembrie 2005... Asta ar crede un numerolog naiv. Dar un Numerolog, maestru adevarat, stie ca trebuie sa adaugam si faptul ca esti membrul cu numarul 218, ceea ce inseamna o intarziere suplimentara de 218 ore, inseamna cam pe 29 septembrie.. plus o luna pentru faptul ca esti membru cotizant... e clar, pregateste-te ca pe 29 octombrie incepe deprecierea puternica a leului.... va ajunge un dolar sa fie 206 lei (206 e unul dintre cele mai apropreciate modele scoase de Leu, printre altele e si masina ta... uite domn'e ce date iti ofera Numerologia asta... renegociaza repede salariul)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 5 Oct 2005, 16:04) Acu 5-6 ani, cand dolarul crestea vertiginos, io aveam salariul in marci, marca care a stat mai bine de un an la acelasi nivel, n-a mai crescut deloc jigodia naibii. Am trecut la dolar, a inceput dolarul sa scada de nu era adevarat. A trecut nevasta-mea pe euro, a inceput sa scada si ala. Acu am trecut amandoi pe leu, ce credeti ca o sa se intample? ![]() Ashuuuuuu potoliti-va frate cu salariile alea ca dezechilibrati piata. Daca te afla Mugurel te-ai ars. Pai se poate ? Puneti-le naibii in lei sa ne linistim odata ! Sau mai bine spune-ne si noua cind negociati salariul in alta moneda ca poate facem noi o speculatie ceva pe Bursa ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
_40733414_greenspan203.jpg
Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii, Alan Greenspan, seful Federal Reserve (banca nationala a Americii) se retrage la sfarsitul lui ianuarie din functie. Dupa 18 ani de sefie. Ce lasa in urma? Peste 8000 de miliarde dolari datorie externa a SUA. Ce se va intampla cu dolarul in viitorul imediat? Iata cum il vede Pravda (editia in lb engleza) intr-un articol extrem de interesant: The dollar may fall this March: America's foreign debt currently standing at $8,184 trillion will hit the debt ceiling as early as February-March 2006 Sooo, watch out! |
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:28 |