DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> KIA Sportage, merita cumparata ?

ache2
post 5 Oct 2005, 13:01
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Berceni, PH

un cunoscut a intrat in posesia unei KIA Sportage din 1996 cu cca 100k km la bord, varianta 4x4 (nu faceti misto ca s-a vindut si in varianta 4x2), pe care ma cam bate gindul s-o iau ...
ce stiti despre numita masina ?
nu discut detalii comerciale ci doar daca stie cineva cit de buna/proasta e, defecte frecvente, etc ...
am cautat pe net dar n-am gasit decit review-uri date de americani, si alea destul de putintele (evident unii o laudau iar altii spuneau ca e o porcarie) ...

merci !

--------------------
FIAS / Baikal Clona BROWNING / IJ 18 MN calibru 12 / 223Rem - PH-07-LUD, PH-10-CJF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 5 Oct 2005, 13:03
Post #2

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

QUOTE(ache2 @ 5 Oct 2005, 14:01)
un cunoscut a intrat in posesia unei KIA Sportage din 1996 cu cca 100k km la bord, varianta 4x4 (nu faceti misto ca s-a vindut si in varianta 4x2), pe care ma cam bate gindul s-o iau ...
ce stiti despre numita masina ?
nu discut detalii comerciale ci doar daca stie cineva cit de buna/proasta e, defecte frecvente, etc ...
am cautat pe net dar n-am gasit decit review-uri date de americani, si alea destul de putintele (evident unii o laudau iar altii spuneau ca e o porcarie) ...

merci !
*

Alea pentru americani is prastie. Multi...dar multi s-au plans de ele. SN e maybach pe langa sportage pentru americani. Sau asteptarile lor erau prea mari.

Cunosc pe cineva care a avut. In afara de o maneta usa rupta si placa presiune rupta, nu stiu sa fi avut alte probleme mari cat a avut-o.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 10:32
Forum Renault