Prenume pentru copii, daca tot avem membri "gravizi"
![]() ![]() ![]() |
Prenume pentru copii, daca tot avem membri "gravizi"
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Emilia și Ionuț
This post has been edited by adso: 6 Oct 2005, 13:35 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Cristian si Cristina
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Numele copiilor mei... viitori... Alexandru si Maria. Best in the world!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Eagles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
Richard si Chelsea
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai nu fiti rai .... Parerea mea (personala, daca afla nevasta ma bate ) este sa-i pui cat mai multe nume pentru ca asa cand o sa fie mare si nu-i place cum ii spui tu .... poata sa aleaga ..... Aaaa si inca ceva ... numele alea sa fie toate de Sfinti ... Ca asa o sa aiba mai mereu ce sa sarbatoreasca ........
Marian, Petre, Ioan, Vasile... Cu derivatele pentru sexul feminin ..... Edit: Exemplu personal: Marian + Petre = 2 Sfinte Marii + 1 San Petru+ Ziua de nastere ... This post has been edited by nairam: 6 Oct 2005, 13:28 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Teodor si Georgiana
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Expertiza nu vrea nimeni?
Pentru ca "nairam" tot se pregateste, eu as alege in felul urmator: 1 sau 2 nume, neaparat unul sa fie de sfinti, iar sfantul respectiv sa nu fie in preajma zilei de nastere. Mai bine doua zile deprimante pe an decat una singura ![]() Si in nici un caz n-as numi copilul ca pe unul din parinti. (Par egzample, taica-miu a facut niste datorii la o companie de telefonie mobila... ghici cine n-a putut sa-si mai faca abonament in viata lui fara depozit in avans? moi...) |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@nairam : Adica Maria , Petronela , Ioana si Vasilica?
![]() Preferintele mele sunt : ea (top 5) - Sabrina , Alexandra , Corina , Dana , Ana el (top 5) - Cristian , Luca , Liviu , Sorin , Sergiu (ca pe mine ![]() This post has been edited by AND: 6 Oct 2005, 13:31 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
El: Craciun
Ea: Craciunita |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
eu ziceam 2 nume pentru ca e usor sa faci topuri, dar nu te vad cu 10-15 copii si aici e problema pe care il alegi din 10 ! am incercat sa spun simplu (dar unii nu s-au prins) alege un nume ( 1 - adica unul singur din mii) pentru baiatul sau fetita ta. This post has been edited by driver: 6 Oct 2005, 22:28 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Rares
Ramona This post has been edited by Codrin: 6 Oct 2005, 13:42 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Teodora sau Letitia
P.S. cu baietii n-am avut noroc... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai fost dar ne face placere sa ne dam cu parerea din nou
![]() Desi departe de mine gandul de copii macar sa am nume favorite: Fete : Alesia, Lara, Alessandra Baieti: Liviu / James-Jamie (asta decat daca sotul meu n-o sa fie roman si atunci o sa se preteze numele altfel suna aiurea) This post has been edited by Lexy: 6 Oct 2005, 14:33 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Gabriel si Patricia
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Lancelot si Guinevera
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 6 Oct 2005, 15:15) Daca altii stau in mana cu 10-20 mii E si ne intreaba pe noi ce masina sa isi ia, nu vad de ce driver nu ar intreba. La o adica chiar e ok. Vede un nume, oricum alege unu, doua, trei...si daca are radacini spaniole, vreo 4-5 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ea : DARA sau IULIA
El : Aici e mai complicat ..ca daca nu te-ai descurcat binisor la momentu conceperii vei avea numai fata ![]() Oricum ... ADONIS sau ALEX |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Radu-Andrei
Raluca-Alisa Nu s-a intentionat alegerea la fel a initialelor, oricum inca muncim dar sper sa ne inscriem in cei 10 ani mentionati. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Flavia Alexandra
Vlad Andrei |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Alessia Andeea
Alessandro Andrei |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Bogdan si Kalina
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Stefan
Ioana |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
tibi_thomas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 21 April 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
Alexa - Ioana sau Antonia
Ioan - Teodor |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007 Ambition
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Mihai
Anamaria |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ea , IASMINE
El , RICHARD |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ANA si MIHAI !!!
Ana e...Mihai sper sa urmeze:P |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(florentin_n @ 6 Oct 2005, 16:46) Te uiti prea mult la telenovele. Voi va ganditi la impactul pe care il au in Romania tampeniile astea de nume in viata copilului? Pentru mine a fost greu avand nume de familie cam foarte complicat. Intotdeauna a fost rost de greseli in actele scolii si probleme de aici, intodeauna a fost rost de bataie de joc din partea altor copii, acum in viata de zii cu zii nu mi se poate elibera o factura fara sa scot buletinul sa il dau la idioatele care nici cu dictare litera cu litera nu sunt in stare sa se descurce....sa va mai dau exemple? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Abel si Maria.
Lucas, Mario, George, Vasile, Liviu, Giani Iulia, Dana, Simona, Gianina, Ana Acum depinde cand se naste copilul, ca o vorba din popor spune ca e bine sa pui un nume al sfantului care urmeaza, nu cel care a fost inaninte. This post has been edited by SilviuB: 7 Oct 2005, 10:04 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Oct 2005, 09:44) Te uiti prea mult la telenovele. Voi va ganditi la impactul pe care il au in Romania tampeniile astea de nume in viata copilului? Pentru mine a fost greu avand nume de familie cam foarte complicat. Intotdeauna a fost rost de greseli in actele scolii si probleme de aici, intodeauna a fost rost de bataie de joc din partea altor copii, acum in viata de zii cu zii nu mi se poate elibera o factura fara sa scot buletinul sa il dau la idioatele care nici cu dictare litera cu litera nu sunt in stare sa se descurce....sa va mai dau exemple? Nu omule, dimpotriva, nu imi plac deloc. ![]() Numele cu influente ilalienesti se trage din ai mei strabunici (dumnezeu sa-i ierte) care au locuit prin "cizma". Si al meu tata si eu purtam nume cu "tenta", nu influentati de telenovele, asa cum spui mata, ci ca sa pastram unele traditii din familie. Imi pare rau pentru tine ca ai un nume greu de pronuntat si de scris, dar, Alessandro sau Alessia nu mi se par deloc dificile. Si cu telenovelele...las-o moarta. |
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 18:06 |