DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Siteurile care te platesc..., Stie cineva ceva de chestia asta?

mircea-daniel
post 6 Oct 2005, 22:39
Post #1

Membru cu tubina

Group: Members
From: Banda I

Am primit in aceasta seara, de la un coleg, un mail cu un atachement, in care zicea ceva in genul:"fa bani acasa"...Se pare ca te inscrii la niste site-uri, si incepi sa deschizi ferestre de internet, citesti mailuri, ma rog, cred ca totul se rezuma la a citi publicitate si a face trafic de internet.
Problema mea este urmatoarea:stie cineva ce sunt aceste site-uri?Merg pe bune?Se pare ca se castiga, dar totul vine treptat, in timp, banii stransi vin cam in 3-4 luni, trebuie sa aduni cat mai multe site-uri citite, sa aduni o suma minima, adica sa fii cal de cursa lunga.
Acum, imi scuzati naivitatea, dar se pare ca in timp ce stau cu prietenii pe messenger(in momentele mele de respito), pot deschide si inchide cateva ferestre de internet...Numai ca nu sunt lamurit, pare a fi o farsa ciudata, desi am mai vb cu lume, si cica merge(2 tipi).Voi ce stiti, ceva-ceva, tot trebuie sa fi auzit...

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mircea-daniel
post 6 Oct 2005, 22:43
Post #2

Membru cu tubina

M-am mai uitat, pe site-urile astea te inregistrezi si incepi sa intri pe pagini, un timp de XX secunde si dupa aia, nu stiu cati centi iti intra in cont.Si tot asa, strangi si strangi(oare?).Cam asta ar fi procedura.

--------------------
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
My Berlina
post 6 Oct 2005, 23:10
Post #3

Membru American

From: Romania/United States

vrajala!

--------------------
- - - - Sibiu/North Carolina
Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder
Dacia Berlina L A/C
+
lucian79
post 6 Oct 2005, 23:31
Post #4

Membru

From: O R A D E A

Nu-i vrajeala smile.gif ..chiar merge .. insa asa cum spunea cineva de aici trebuie sa fii cal de cursa lunga. Ti se face un cont in care ti se colecteaza centii castigati. Partea prosta e ca te plateste numa dupa ce ai in cont o anumita suma 100 USD.
Eu am incercat chestia asta acu vreo 2 ani numai ca dupa vreo luna de clikait mi se stransesera ceva de genu 274 sau 294 de centi (aproape 3 $) ...asa ca fa si mataluta un calcul sumar vezi cand strangi peste 100 de parai.

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
Yva
post 6 Oct 2005, 23:50
Post #5

Membru anormal

From: Timisoara

Si eu am incercat faza asta. Si la sfarsit am strans vre-o 5000 de dolari + 2 statii motorola emisie-receptie. Si totul bine si frumos, cpompletez formularul ca sa-mi iau banii si tapa ca numa in USA era valabila treaba. Nu stiu daca era vrajala, ca putei sa alegi si plata prin CEC.

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
Want me to press Accelerate?
+
Valentine
post 7 Oct 2005, 00:54
Post #6

Old Timer

From: California

Toate chestiile astea sunt tepe, nu va mai luati dupa emailuri ratacite / ratate de spam filer wink.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
klaus
post 7 Oct 2005, 01:02
Post #7

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce straluceste este aur...
Chiar ma intrebam, daca fac un nou caritas, oi avea sanse sa gasesc "clienti"? Se pare ca da...
De principiu, cand un mod de castigat bani pare dubios si contra perceptelor economiei, asa si este: DUBIOS. (asa e un cuvant mai moale pentru TEAPA)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mil
post 7 Oct 2005, 02:03
Post #8

ocupat

From: x

LA MUNCA ORTODOCSILOR!!!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Yva
post 7 Oct 2005, 06:08
Post #9

Membru anormal

From: Timisoara

1. din ziar am aflat de site-urile astea
2. a fost acum 6 ani.

Cred ca abea atunci se afla in romania de site-urile astea. smile.gif

--------------------
VW GOLF 4 2001 - TM86PSY
Want me to press Accelerate?
+
mircea-daniel
post 7 Oct 2005, 14:40
Post #10

Membru cu tubina

De muncit, muncesc in part-time.Deci nu e faza de lenevit acasa, e faza ca vreau sa fie si timpul liber cat de cat productiv.Iar sa deschizi/inchizi cateva ferestre de net, in timp ce mai vorbesti cu colegii pe messenger nu parea deloc greu.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 08:26
Forum Renault