preturi pentru plastice
![]() ![]() ![]() |
preturi pentru plastice
celebris |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai degraba vanzatorul a facut un mic ciubuc pe spinarea ta in mod normal nu au cum sa coste atat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(celebris @ 7 Oct 2005, 07:07) Acum cateva zile, in urma deciziei de a-mi insonoriza masina am tercut la achizitionarea materialelor. Dupa ce am resusit sa intru in posesia unui material fonoabsorbant, am decis sa-mi cumpar si restul de plastice necesare(am de cand sa scot mocheta si fetele de la usi). Ca un om normal am cautat clemele de fixare usi , diblurile pentru suruburi usi si bradutii de la mocheta la magazinul dacia de langa Obor pentru ca am considerat ca o sa am si "pierderi tehnologice". Surpriza a venit cand vanzatorul dupa ce a cautat prin niste cutii si a gasit clemele pentru fixare fata de usa mi-a spus pretul 16800, iar pentru bradut in jur de 10000 (mentionez ca acum, desi arata la fel sunt trecute ca piese de schimb pentru logan).Am inghitit sec si am redus la minim cumparaturile 4 agrafe si 4 braduti =112000. Plecand suparat de acolo pe drumul spre dentist am intrat intr-un mic magazin de piese. Surpriza am gasit tot ce aveam nevoie la pret de max 2500. Intrebarea este de ce practica Dacia niste preturi astronomice pentru niste amarate de plastice? Si eu am cautat in Constanta acei "braduti" care tin fetele de usi, si nu am gasit intr-o prima faza.Am fost inclusiv la reprezentanta unde am gasit ultimele 3 bucati la 14.000 ROL bucata pe care i-am luat eu. Dupa ceva vreme am gasit si la alt magazin "de cartier" la numai 2.500 lei/buc,nu sunt identici cu cei originali, dar merg. By the way, se potrivesc si cei de Cielo si costa 10.000 buc si sunt galbeni. Oricum respectivul service al Dacia practica preturi mari, exemplu la ei un filtru ulei costa 225.000 lei iar la magazin Dacia , doar 165.000, si exemplele pot continua. This post has been edited by danygaro: 7 Oct 2005, 13:11 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
nu cred ca a facut ciubuc atata timp cat mi-a dat bon fiscal cu fiecare reper x pret unitar si denumirea in clar scrisa pe bon
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(danygaro @ 7 Oct 2005, 13:09) Si eu am cautat in Constanta acei "braduti" care tin fetele de usi, si nu am gasit intr-o prima faza.Am fost inclusiv la reprezentanta unde am gasit ultimele 3 bucati la 14.000 ROL bucata pe care i-am luat eu. Dupa ceva vreme am gasit si la alt magazin "de cartier" la numai 2.500 lei/buc,nu sunt identici cu cei originali, dar merg. By the way, se potrivesc si cei de Cielo si costa 10.000 buc si sunt galbeni. Oricum respectivul service al Dacia practica preturi mari, exemplu la ei un filtru ulei costa 225.000 lei iar la magazin Dacia , doar 165.000, si exemplele pot continua. Pai tu la Olteanu vrei sa fie ieftin?Acolo te duci daca ai bani si nu ai ce face cu ei ![]() Incearca la Casa de Cultura la magazinul acela mare de piese;stiu ca aveau tot felul de maruntisuri.Sau ia la rand toate magazinele de pe Poporului |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 7 Oct 2005, 21:44) Pai tu la Olteanu vrei sa fie ieftin?Acolo te duci daca ai bani si nu ai ce face cu ei ![]() Incearca la Casa de Cultura la magazinul acela mare de piese;stiu ca aveau tot felul de maruntisuri.Sau ia la rand toate magazinele de pe Poporului Buna dimineata soare. Iti dai si tu seama ca acolo am fost ultima oara. Nu imi sunt deloc dragi cei de la service, ba mai mult mai trebuie sa traversez tot orasul sa ajung la aia, care au fost cu mine amabili pana mi-au vandut masina, dupa aceea............., prefer sa nu mai spun nimic ca imi creste... tensiunea. Stiam si eu de magazinul de la Casa de cultura, acolo ma duc prima oara cand am nevoie de ceva, prefer sa evit "cotetzarii" de pe Poporului, dar acele repere chiar nu le aveau. In plus daca ai nevoie de ceva, cei de la Casa de cultura sunt relativ prompti si iti aduc ceea ce ai nevoie si sunt mai ieftini ca ceilalti. Dar nu se incurcau ei cu cativa braduleti pentru mine, capisci ??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:08 |