bancheta spate rabatabila?, slz diesel avantage
![]() ![]() ![]() |
bancheta spate rabatabila?, slz diesel avantage
meserie2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|||
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
da ridici sezultul si dupa ce desurubezi alea de plastic se rabateaza in locul sezutului. Asa face toate.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Scrie chiar si in manualul de utilizare....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
meserie2006 |
![]()
|
in manual nu scrie de asa ceva
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Solenza Diesel nu are bancheta spate rabatabila... daca desurubezi alea iti cade bara din fata!
Acum serios, are sens topicul? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
meserie2006 |
![]()
|
da, are sens pentru unii care nu au parerea ta
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, mai, desurubezi cu mult curaj suruburile alea. Au capul de plastic negru si 3 "iesiri" la 120 grade ca sa iti fie mai usor la desurubat. Le scoti de tot si apoi se lasa bancheta spate cu totul daca apesi pe ea.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
meserie2006 |
![]()
|
ok, multam
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meserie2006 @ 10 Oct 2005, 08:03) Din categoria "esti sigur?" si 'ai citit cu atentie, nu-i asa?" Attached thumbnail(s) IMG_0005_2.jpg ( Size: 80.46k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca si cu bomfaieru , dar s-ar putea sa pierzi garantia la scartaitul de pe spate daca nu se mai manifesta .
![]() Auzi , dar capota stii de unde se deschide ? Ca , cu treaba asta chiar m-am confruntat si eu la o tipa cu un mergedes . Ma uitam ca vitelu' la tot bordul ala si nu imi puteam imagina de unde se deschide . Mai si avea ala un bord de parca era pupitru de comanda la Boeing 787 . Partea buna e , nu ca am reusit pana la urma sa gasesc butonasul , ci faptul ca i-am luat numarul de telefon . ![]() Serios acum , dar pe bune chiar nu te-ai uitat ca ai doua suruburi negre cu capat triunghiular care se vad din portbagaj ? Apropos , vezi ca odata ce le-ai desfacut s-ar putea sa ai probleme and le prinzi ca sunt destul de mici gaurile de prindere si s-ar putea ca atunci cand prinzi la loc spatarul sa nu mai pice la fel si trebuie sa iei putin la pila gauricile . ![]() Klaus : Tu esti sigur ca ce ai fotografiat tu este o carte de Solenza si nu e de Logan ? Ca a mea este din mai 2003 si nu mi-a sarit in freza nimic din poza ta . This post has been edited by marius80_eugen: 16 Dec 2005, 12:26 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
In primul rand, cred ca lumea s-a lamurit de vreo 2 luni
In al doilea rand, daca voi dati o bancheta de Logan sedan jos asa cum scrie in manualul ala va dau o bere. Da' daca nu reusiti sa aplicati metodologia aia la logan, imi dati voi mie? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
logan sedan?!? adica...egzista si altu fel?!? sau ie megane cu facelift de logan?!?ciudat!
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
klaus |
![]()
|
La ala "break" bancheta va fi rabatabila, inclusiv fractionabil.
Si astept berea in continuare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic ! Dricuri ... ah mor de ras ..... frate , da' inspirat ai fost ... chiar ca dric va fi ... Oricum erau ele cu probleme la frana si la curbe , acum , daca
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
Off topic:Psss.. Si cu berea mea cum ramane?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
zaher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 January 05 From: Langa tastatura ... ![]() |
Dupa ce rabatezi bancheta din spate si desfaci suruburile trebuie sa le strangi iar dupa vreo 20Km ca se slabesc si auzi un scartiit enervant
|
--------------------
dacia solenza
confort diesel
- bv - 95 - rar
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Berea ... pai daca esti cu masina , nu se ofera nimeni sa o dea ! Toti iti doresc de fapt binele , sa nu faci accident din cauza navetelor de bere datorate de colegii de forum .
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic. Stiti cumva daca pe solenza se potriveste spatarul de pe un clio symbol? Eu stiam ca e compatibila cu cea de logan, iar cea de logan nu este la fel cu cea de pe symbol. Am dreptate?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |