placutele de frana ?, va rog sa ma ajutati
![]() ![]() ![]() |
placutele de frana ?, va rog sa ma ajutati
raduw0w |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Posibil (cam cati km au ?), dar ridica intai masina pe cric, asigur-o, invarte de roti pe rand si roaga pe cineva sa apese frana, sa te lamuresti. Placutele pot scartai si daca materialul e prost.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ilie.claudiu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 23 May 13 ![]() |
dar fa asta cat mai repede,daca se tocesc de tot,am patit de mi-a cazut de la o roata din fata o placuta de frana,dar in mers, si am ramas complet fara frana,pe langa faptul ca iti toceste foarte urat discul de frana
|
--------------------
dacia
1310Li
2000
- ct10lyd
|
|
razvan32 |
![]()
|
![]() superdaciuta Group: Members Posts: 842 Joined: 12 January 08 From: Ploiesti ![]() |
trebuie sa te uiti la placute sa vezi daca sau terminat si sa nu frece fier pe fier
|
--------------------
DACIA
1310
1990 TX BERLINA
- 6-PH-7008
|
|
raduw0w |
![]()
|
Le-am schimbat.. erau praf placutelele, si discu imi e umpic sgariat, trebuie sa il shimb, aveti idee cat sa fie discurile cu etrieri si placute ?
|
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|
ilie.claudiu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 23 May 13 ![]() |
s-a subtiat rau discul?daca nu e foarte subtire mai merge...noile placute mai indreata zgarieturile,de ce vrei sa schimbi si etrierii?ai aerisitoarele rupte?
This post has been edited by ilie.claudiu90: 30 Mar 2014, 21:06 |
--------------------
dacia
1310Li
2000
- ct10lyd
|
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Discul trebuie sa aiba minim 9mm grosime. Daca are zgarieturi adanci, deasemenea trebuie inlocuit.
|
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
raduw0w |
![]()
|
Are doar zgarietura, nu e cine stie ce, dar o sa schimb... da, s-a rupt la unu aerisitoarele si vreau sa schimb tot, etrieri, placute, discuri ...
|
--------------------
Dacia
break
1998
- SB 04 MWM
|
|
Mircea Zahan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 April 12 From: Timisoara ![]() |
Eu am ,,probeleme ,,, de cate ori ma opresc intr-o parcare neasfaltata,sau unde e praf , imi intra mizerie la placute si scartaie tare.....Voi nu patiti?A mea e 1310 din `98
|
--------------------
Dacia
1310
1998
- TM07WWB
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
pune placute noi, cred ca se mai gaseste inca Fermit. Nu sunt o avere
|
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 6 August 08 ![]() |
TERMINATI CU FERMIT!!!
Gasiti placute in cutie alba, scris RENATLT pe ele, de origine, la 35 lei si nu mai trebuie sa apesi pe frana pana iti iese piciorul prin podea si nici nu scartaie. |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
razvan32 |
![]()
|
![]() superdaciuta Group: Members Posts: 842 Joined: 12 January 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310
1990 TX BERLINA
- 6-PH-7008
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 6 August 08 ![]() |
Cauta pe 23 august-imposibil sa nu gasesti-vezi la Eka TRUST. Nu stiu codul, dar sigur nu'ti va trebui.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
dar de placute ferodo de ce nu amintiti? pentru daciile de dupa 96 cel putin, a mea e din 96 si i se aplica aceasta treaba, placutele de frana de solenza se potrivesc.
in speta, la ferodo premier pt solenza, trebuie sa polizati tamburusul de pe spatele lor si gata nu mai stiu cat costa, dar sunt mai bune spor! am eu pe dacia break din 96-nu vorbesc din carti la fel la saboti, daca sunt mari ca de break-merg cei de pe solenza |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:15 |