Antifon crapat, sub masina
![]() ![]() ![]() |
Antifon crapat, sub masina
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O sa zica: "mosule, ai cam dat cu masina de pamant!". Recomand o vizita "uleioasa" si nicidecum "pricinoasa".
Eu zic ca cel mai simplu ar fi sa-i dai tu niste antifon-teroson pe acolo... te-ar scuti de multi nervi prin service |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu prea stiu de cat timp este crapat, iar in ultima vreme a fost umezeala multa. Mi-e teama sa nu fi intrat deja rugina in ea.
Nu am luat decat doua lovituri dedesubt. Una mi-a indoit scutul, iar cealalta se vede usor pe antifon. Dar crapaturile sunt pe la baza acelei traverse, nu pe creasta ei. Daca l-as fi lovit zdravan s-ar fi crapat pe traversa. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Nu vreau sa fiu rautacios, dar faptul ca a crapat antifonul in urma unor izbituri zdravene ale burtii masinii de sol nu cred ca reprezinta o problema tehnica ci mai degraba o consecinta previzibila.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
Sony |
![]()
|
De unde ai stabilit ca izbiturile au fost zdravene?
Tu nu ai atins niciodata masina pe dedesubt? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
QUOTE(Sony @ 9 Oct 2005, 22:07) De aici. Am presupus ca daca scutul a fost indoit, nu a fost o dulce mangaiere. Si nu, nu am luat nici o lovitura de jos. Poate conduc cu prea multa grija, iar la pescuit merg cu un coleg cu o masina adecvata ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am luat cateva lovituri pe dedesubt,dar nici una asa de tare ca sa indoi scutul,doar am zgariat antifonul.De fiecare data am urcat masina pe rampa si am refacut antifonul,in locurile in care era afectat.Chiar daca e crapat,eu as zice ca nu e motiv de ingrijorare(aparitie rugina).Important e sa fie refacut,dupa ce e lovit. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
sony a zis ca nu stie cand a aparut crapaturile... iar daca le are de cateva saptamani, mai mult ca sigur ca apare si rugina
|
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Antifonul are rol de ... antifon. Si de usor amortizor de criblura.
Pe dedesubt (sub antifon) Loganul e dat si cu un grund. Nu e neaparat nevoie sa si rugineasca daca e crapat antifonul. Dar pentru liniste sufleteasca se curata antifonul local (spaclu, cutit, perie sarma) si se retrateaza zona (grund, teroson, antifon) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
Multumesc, klaus!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cu siguranta problema e tehnica, dar cred ca noi intelegem prin asta, intr-adevar, o problema ce tine de calitatea/fiabilitatea produsului ... in plus, problema descrisa nu e una specifica marcii Logan ... se poate intampla cu orice marca sau tip de masina... deci voi muta subiectul la Diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:08 |