directie care pufaie
![]() ![]() ![]() |
directie care pufaie
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Mașina nu are nimic, tu ești cel care te descarci când atingi metalul. Ai grijă, ca îniante de a desface bușonul rezervorului de benzină, să atingi caroseria înainte, tocmai pentru a te descărca, ca să nu faci vreo scânteie în apropierea bușonului.
La direcție nu mă gab, la mine nu pufăie. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
merci
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Apropo de directie ..de vreo luna a inceput sa se miste volanu foarte usor in comparatie cu ce se intampla inainte. S-au slabit pivotii ..ceva ? sau e doar o chestie normala s-au rodat piesele ...
Are 12000 km. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai umflat rotile pe fata intre timp?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
spook |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sal sunt nou pe forum am si eu masina de 1 saptamana si am observat si la masina mea acest zgomot ca un fasait atunci cand misti de directie, din interior nu se aude doar daca stai afara eu am observat cand era un prieten la volan.
eu cred ca este zgomotul de la servo. si la voi se aude la fel? |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.5dci
- B-xx-WDS
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
daca sunt cu servo<asistata> zgomtul e de la pompa de servo care intra in sarcina<asa face toate>.
Eu am patit in schimb alta chestie. Rulam eu pe piatra cubica si la un moment dat dau sa feresc un tampit care oprise in mijlocul drumului. Virez dreapta moment in care se aud niste batai succesive pe parte stanga. Imi zic eu in sinea mea...inca un pivot muci<pe cel de pe parte dreapta l-am schimbar la 12000<aparent aceleasi simptome>. Pun mana pe actele de garantie ale masini si dau fuga la Meridian,bazat cao sa-mi schimbe baietii pivotul de pe stanga. Dupa o ora dce asteptat,nu aveam programare, bag amasina pe elevator si incep sa verifice. verdictul a venit ca un traznet: Caseta de directie e defecta. Raman Interzis... Intrebarea mea este...asa troncane caseta pe viraj cand se strica fara sa aibe joc in volan? Aia spun ca ma dat in groapa ceva, dar nu ar fi fost normal sa se duca capatul de bara sau pivotul? Ciudat! Poate ma lamureste cineva si pe mine daca aia de la meridian sunt idioti sau sunt eu Toma Necredinciosu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:00 |