Vibratii MOTOR 1.4 MPI, suporti sustinere motor
![]() ![]() ![]() |
Vibratii MOTOR 1.4 MPI, suporti sustinere motor
iza_alex |
![]()
|
||
![]() Sw0rdfish Group: Members Posts: 41 Joined: 25 October 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1
2000, 1.4 16v
- TM-XX-XXX
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cam ... da.
Cred ca trebuie sa o schimbi. Dar ar fi bine inainte sa te uiti si la scut, sa nu fie prea aproape de zona inferioara a motorului. Bieleta aia este cam pe mijloc, in zona barei antiruliu, si are rol de a impiedica "rotirea" motorului la sarcini mai mari, plus un oarece rol de amortizor antivibratii. Eu recomand sa o schimbi, ca e destul de ieftina si nu se schimba greu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
iza_alex |
![]()
|
![]() Sw0rdfish Group: Members Posts: 41 Joined: 25 October 04 From: Timisoara ![]() |
Deci asta era...
Scututl mi l-au "reindoit" aia in service la ultima vizita si au zis ca si acum mai am vibratii inseamna ca e de la aia... Multumesc frumos! |
--------------------
renault
megane 1
2000, 1.4 16v
- TM-XX-XXX
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Daca tot nu l-ati inchis vin si eu cu o prob asemanatoare cred.Pe scurt dardaie, tremura, se balanseaza ca rata stanga dreapta in treapta-2 si treapta-3 cand accelerez 2k-3k ture, ce e peste nu prea mai simt...
Cauciucuri OK. |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai usor se observa daca este de la acea bieleta antirotire daca in treapta a 3-a faci succesiv acceleratii (nu puternice) alternate cu mers frana de motor. la trecerea din frana de motor in putere si invers ar trebui sa simti cum se deplaseaza motorul fata spate. Si da si eu am avut problema si odata cu schimbarea a disparut.
Daca nu este de acolo.. o inspectie vizuala de asemenea ajuta, poate fi din alimentarea cu benzina vezi ca s'a discutat recent. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
posesorsn_tr_mag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 08 ![]() |
pe la 2800-3000 ture chiar si pe liber vibreaza motorul de parca ar fi ceva descentrat ce sa fie oare?
|
--------------------
dacia
supernova confort
2002 berlina
- tr03zts
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuiesc verificate tampoanele pe care se sprijina motorul si cutia de viteze.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bitzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 December 07 ![]() |
verifica aprinderea (bujii, fishe de bujii)...daca ai un piston care nu functioneaza in parametrii normali, atunci apare "scuturatul" motorului. asta ar fi o varianta... sau cum zice corbex...tampoanele motorului si ale cutiei...astea le poti verifica in mers intr-a 1-a, a 2-a sau a3-a accelerand puternic si apoi sa lasi acceleratia dintr-o data...si sa repeti d 2-3 ori...daca se aud lovituri de la motor, ca si cum s-ar lovi motorul de ceva, atunci sunt de vina tampoanele, daca nu....verifica totusi aprinderea....spor...pa pa
|
--------------------
dacia
supernova
campus 2003
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
In primu rand verifica scutu` sa nu fie stramb si la 2800 de ture de la rezonanta , posibil sa-ti faca atingere evacuarea...
Baga si tu o ranga sau ceva sa faci contra intre scut si motor.(mai mult ca sigur asta e) 2)Verifica bucsa de la cutia de viteze ce-a rasucita. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:03 |