FIFA 2oo6. Ne demite pe toti?, In cariera ne demite ca antrenori.
![]() ![]() ![]() |
FIFA 2oo6. Ne demite pe toti?, In cariera ne demite ca antrenori.
Andy LGN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|||
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Mai ce surse de ingrijorare mai au si unii...
![]() ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da si tu spagi, mituieste arbitri, ce naiba tu nu vezi cum este in viata reala ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Andy LGN, ma , tu esti antrenor la Universitatea Craiova!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Andy LGN....eu sunt la al 2-lea sezon in fifa 2006 si nu am fost demis.La fel ca si tine ieseam pe minus la bonusuri din cauza salariilor jucatorilor ,am vandut cativa si m-am mai redresat...nu mai pierd puncte decat la meciurile din deplasare ,la cele de acasa castig.Inca ceva uita-te bine la contractele de spnsorizare ca sunt multe oferte si diferite ,iar motivul pt care ai fost demis este probabil faptul ca ai falimentat clubul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu fifa 2006 (stiu ca are 3.50 gb). Dau la schimb cartea de reparatii si intretinere Dacia 1310 etc etc tot pe cd (are 250 mb).
Mentionez ca sunt din Bucuresti. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ionutctn fa download de pe dc++ si vezi ca fifa nu e pe cd ,cum e cartea de reparatii de la dacia ,ci pe dvd asa ca .....esti mare afacerist
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
@silverone: aici sfatuieste-l sa cumpere jocul din magazin. alte detalii de orice fel i le poti comunica pe privat, unde nu vede toata lumea
![]() ionut, pe forumul asta din cate stiu nu se permit mesaje care indeamna la distributie neautorizata de software sau carti. This post has been edited by bertro: 13 Oct 2005, 12:03 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hoo bai....fara warez pe aici. De acuma sustinem si incalcarea legii? Ia dativa singuri repede report.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai l-am lasat la tras pe rmdc-ul ala dar pana se trage cred ca imbatranesc ca astia la mine in retea nu il au si netu nu prea mai merge bine de o vreme..
Ziceam ca poate gasesc pe cineva din Bucuresti care mi-l da pe un dvd (20.000 ROL mare lucru) si dadeam la schimb ce am scris mai sus. Schimbul asta valoare simbolica, il consideram ca un ajutor reciproc. Oricum fac rost de el dar nu m-am agitat eu prea mult. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
silverone_82 |
![]()
|
Ionutctn in urma reclamatiilor primite ,imi cer scuze pentru greseala mea de a te indruma gresit in legatura cu dc++ si te invit la magazin sa cumperi jocul legal cu 200 de euroi sau cat o costa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 12 Oct 2005, 09:20) In cariera, dupa semnarea contractului cu sponsorul si inceperea campionatului am castigat toate meciurile (15 la numar pana acum). Dupa fiecare partida sponsorul imi da 4500 iar la rubrica SALARY am -5888. Rezulta ca la meciurile pe care le disput in deplasare ies mereu pe minus. Nivelul la Chemistry este bun, la sustinerea suporterilor foarte bun dar la siguranta jobului de antrenor scade vertiginos ![]() ![]() Acum ma gandesc acel salary este salariul platit jucatorilor ? Cum naiba sa fac ? E imposibil sa fiu demis din moment ce castig toate meciurile. Care e treaab cu acest salary ? Cum il micsorez? PS: am vrut sa vand din jucatori pt a avea cheltuieli mai putine, dar surpriza : intotdeauna nu ma aflu in perioada de transferuri ![]() Fiindca a trecut foarte mult timp de cand ai postat, cred ca ai gasit deja raspunsul. Daca nu, uite: intri in Team Management-Player Contracts si le micsorezi salariile de acolo, dar ai grija la care dintre jucatori fiindca poti sa dai totul peste cap. Iar acum as avea si eu o intrebare: ce fel de crack am nevoie pentru a juca fifa 2006 on-line? Eventual si operatiile pe care trebuie sa le fac. Multumesc! ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:38 |