Planetare de la RECO, are cineva?
![]() ![]() ![]() |
Planetare de la RECO, are cineva?
Otzo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
- 01-TSP
|
|||
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la baietii din tunari o planetara e 1,2 mil d`asta reconditionata si 2,4 mil d`aia noua (gar 24 luni) pe bile ca la masini straine:) am fost cu un vecin sa isi ia una si arata super nici pic de joc nici manarita cu rumegus sau alte chestii ca noua:) deci eu zic ca merita.bineinteles cu ale tale la schimb
au scule profesionale plus ca in service acolo e super curat... m`au uimit! This post has been edited by SOR: 12 Oct 2005, 10:32 |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Interesant, nu stiam ca exista si pentru dacie planeratra "pe bile". Poti sa dai te rog mai multe detalii. Cine le produce, etc?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
``GTI`` |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 May 05 ![]() |
si pe mine ma intereseaza o planetara de dreapta, daca se poate cu bile le schimb pe amandoua
astept detalii....... |
--------------------
dacia
1310
- bv Audi A6 2001
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut pe dacia mea planetare de la reco shi au iesit din garantie fara nici o problema pina am vindut masina
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
La masinile cu motorul transversal (majoritatea) NU se pot schimba planetarele intre ele pentru ca e una scurta si una lunga.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat la 30.000 planetare originale, cu planetare RECO. Am vindut masina la 96.000 Km si nu am mai stiut de planetare decit cu ocazia inlocuirii burdufurilor. Am fost FOARTE multumit.
Din cite stiu eu, ei nu incarca planetara. Ei o rectifica si confectioneaza bilele pentru noua cota (de reparatie I, II...). Daca te duci cu planetara nerectificata, te costa mai putin, dupa prima reparatie te costa mai mult. http://www.reconditionariplanetare.ro/ This post has been edited by BodoC: 17 Oct 2005, 20:32 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
Otzo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 October 05 ![]() |
Ma, eu m-am lamurit; cred ca merg pe mana astora din Tunari. Am vorbit cu un coleg si mi-a recomandat si el atelierul asta. Daca ma tin 30k km fara vreo bataie e bine, oricum intr-un an vreau sa scap de ea. Revin cu pareri si cu preturi dupa ce fac operatiunea.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
- 01-TSP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:00 |