Inlocuire maneta frana de mana - complicat?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire maneta frana de mana - complicat?
greuceanux |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- tm20nfs
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Demontare:
In interior: demontezi consola centrala, demontezi scaunele, suportii centurilor fata si sezutul banchetei, scoti bradutii care tin mocheta in zona usilor si o ridici spre fata. Demontezi suruburile de la masca manetei, scoti papucul de la contactorul franei de mana. Sub masina: desurubezi piulita care tensioneaza cablurile franei de mana, scoti placuta respectiva si apoi tija din ghidajul de plastic. Desurubezi cele doua suruburi din interior si scoti tot ansamblul. Montare: in ordine inversa, cu precizarea ca ar fi bine sa numeri cati dinti puteai ridica maneta de frana veche, iar pe cea noua sa o reglezi la fel. La finalul montajului, reglezi frana de mana din piulita aceea de pe tija de sub masina. Cam asta e in mare. Te bagi? ![]() Acum, daca tin eu bine minte, la SuperNova manerul este cilindric si butonul rotund, si are prostul obicei sa crape. Nu am vazut cum arata la SuperNova mecanismul, bunul-simt spune ca ar trebui sa fie asemanator cel putin ca prinderi cu cel de Solenza, caroseriile seamana mult. |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
greuceanux |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 October 06 ![]() |
Mersi pentru raspuns.
Pare cam complicat. O sa caut un service pana la urma... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- tm20nfs
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
parca am schimbat si eu de vreo doua ori frana de mana la supernove dar nu am demontat scaune si suporti centuri - in interior mi`a trebuit un teu de 10,un cater si o surubelnita in cruce (poate omit eu ceva)
greuceanux ar trebui sa incerci ca nu e greu ci doar putina atentie p.s: imi cer scuze nu vazusem ca sunt pe solenza ... am crezut ca e vorba de supernova This post has been edited by maru: 1 Jul 2014, 18:37 |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Din ce imi aduc aminte am schimbat si eu maneta fara mari probleme si chiar fara demontat consola centrala, scaune, etc.. ia incearca tu asa sa vezi cam ce scule ai nevoie si cat de repede se poate schimba.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:06 |