| Salutari,
Se da modelul 1325.
Unde sau mai bine zis, ce model de punte (completa) se potriveste pe spate? Pe fata, de la ce model se potriveste partea de directie (cu tot ce contine ea:bascule, bucse, etc) ?
Ce fel de arcuri se pot pune pe modelul asa, sa o lasam putin mai jos ? !!! Nu ma intereseaza "tunningul" !!!
Vreau sa las masina mai jos, fara sa tai din arcuri. Ma intereseaza, daca cineva a pus sau a incercat sa puna, de la ce model se potrivesc arcurile (eventual cu tot cu amortizoare) astfel incat sa stea mai jos masina. Nu ma intereseaza sa o las foarte jos. Nu m-am lamurit inca care e inaltimea ei actuala si care e cea la care doresc sa ajung pentru ca nu sunt in aceeasi locatie cu masina.
Unde gasesc un REMAT/O firma de DEZMEMBRARI de unde pot lua elemente de dacia 1300 ?
Ma intereseaza partea din fata: grila, farurile alea ovale si partea de semnalizare, aripile. Cam atat deocamdata.
Inca odata, nu ma intereseaza un "tunning" ci sa o modific in asa fel incat sa arate bine, cat mai apropiat de ce a fost ea cand a iesit pe portile fabricii.
Am modelul acasa, e plin de rugina (totusi la un nivel acceptabil), am idei si destule unelte. Cu experienta stau mai prost dar nu e problema. Atata timp cat nu intru in chestii foarte delicate/fine ma descurc.
Nu ma grabesc si cred ca o sa dureze acest lucru (restaurarea) din cauza ca ajung acasa doar in weekend.
Astept sugestiile voastre. Va multumesc!
This post has been edited by myhay1208: 1 Jun 2014, 10:41 |