Merge in 3 pistoane
![]() ![]() ![]() |
Merge in 3 pistoane
c8ilu19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia solenza
Rapsodie
2003
- XX XX XXX
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cam banui bobina de inductie, dar as incerca pe rand:
- alta fisa pe cilindrul cu probleme; - incearca cu o bobina de imprumut; - muta pe alt cilindru injectorul de la cilindrul cu probleme (doar ca sa il elimini si pe el). |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
c8ilu19 |
![]()
|
o sa incerc maine sa vedem daca merge cu alta bobina si cu alte fise ...
Multumesc |
--------------------
Dacia solenza
Rapsodie
2003
- XX XX XXX
|
|
gabi_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 21 November 05 From: Targoviste ![]() |
Schimba bujiile 2 cu 3, apoi fisele 2 cu 3 sa te asiguri ca nu este din fise si bujii, ramane bobina sau injectorul. Dar mai mult ca sigur este bobina ca ai zis ca este scanteia slaba.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- B-20-PFU
|
|
c8ilu19 |
![]()
|
Salut . Nu am mai avut timp sa postez pe aici despre rezolvarea cauzei. Deci : am incercat asa cum ati zis voi , am schimbat bobina (am luat de pe alta masina ) am inversat fisele, bujiile tot asa facea..intr.un final dupa ce am strans ceva banuti crezand ca ii un bai destul de mare (ca trebuie rectificata chiuloasa ,supapa arsa etc) am fost la un mecanic foarte de treaba care a inversat si el bujiile fisele si a vazut ca tot asa merge ,el gandinduse mai bine a zis " hai sa inversam injectoru de le pistonu care nu merge cu altu"..totul bine si frumos am realizat ca era dus/infundat un injector (eu ma gandeam la o groza de bani cand mia zis de injector) am sunat la dezmembrari au zis ca au , am mers pana acolo si am luat 2 injectoare cu 60 de lei
![]() ![]() Va multumesc pentru sfaturi ! O zi faina! |
--------------------
Dacia solenza
Rapsodie
2003
- XX XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:58 |