Moastele retinute pentru protocol
![]() ![]() ![]() |
Moastele retinute pentru protocol
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Prezenta curvelor alora in biserica e o blasfemie. Alungarea oamenilor nu face decat sa fie una si mai strigatoare la cer. Dar le vede Dumnezeu. Stiti voi, alea cu necuratul care sade unde nu se cade sa sada.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
In poza aia e si Iliescu, sau eu cel putin asa am vazut. Cind a pierdut alegerile in favoarea lui Constantinescu, stiam ca a contat foarte mult in chestia asta intrebarea lui Constantinescu, si care suna cam asa: "Domnule Iliescu, credeti in Dumnezeu?". La care Iliescu parca a dat-o in bilbaiala, in stilul caracteristic. S-o fi sucit omul acum?
Oricum chestia in sinea ei e penibila, mai raminea sa se faca o slujba speciala pentru Mutu & Co, inca una cind venea Irina Loghin si Ion Dolanescu, inca una pentru Vadim, eventual una cu dedicatie si pentru Becali, si saracii aia care sint credinciosi sa ramina doar cu uitatul pe gaura cheii... Foarte frumos. This post has been edited by Smudo: 15 Oct 2005, 11:40 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ocs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 December 04 ![]() |
QUOTE(anpop @ 15 Oct 2005, 13:07) io cred ca au vrut toate ..... sa fie prezente in Biserica pt. iertarea pacatelor.... dar au uitat un lucru: Cred ca discutia a luat-o razna. Mai ales ca aici si acolo la Iasi este vorba de blasfemie. Adica e mai importanta o racla cu cine stie ce oase, decat Dumnezeu si Biblia? Cata prosti(m)e, sa fie manipulati de cativa oameni care sug banii pòporului, si isi fac catedrale fara sa sa dea un ban la cei sinistrati sau sa le faca macar un cort. Imi este rusine cand aud ca suntem crestini. Poate cei mai aprigi pagani. Nici lui Dumnezeu nu-i dam atentie dar nici celor nevoiasi.... Noroc ca Dumnezeu nu e ca noi, altfel demult eram spalati...sau ... vezi pakistanul.. |
-------------------- "Asteptarea este cea mai grea provocare a sperantei"
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(ocs @ 19 Oct 2005, 21:20) Cred ca discutia a luat-o razna. Mai ales ca aici si acolo la Iasi este vorba de blasfemie. Adica e mai importanta o racla cu cine stie ce oase, decat Dumnezeu si Biblia? Mai, nu incepe acum si tu ! ![]() This post has been edited by LOVENDAL: 19 Oct 2005, 21:17 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:34 |