site prestari servicii, firme si utilizatorii de servicii de orice fel
![]() ![]() ![]() |
site prestari servicii, firme si utilizatorii de servicii de orice fel
73wsc |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 19 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Posturile off-topic au fost sterse. Cafenea cafenea, dar ce-i prea mult strica chiar si cafeaua.
Va rog discutati in limitele subiectului. Cat timp nu apare nici un link, ci se discuta doar la modul general, nu va fi considerata reclama. Daca doreste initiatorul poate folosi sectiunea de bursa. Deasemenea se poate folosi mesageria privata. Multumesc. ____________ acum ontopic: - te rog mai revizuieste un pic formularile din primul mesaj. Sunt cateva probleme de semantica ce afecteaza claritatea mesajului, si mici probleme de gramatica. - ideea site-ului mi se pare buna, dar necesita o realizare de exceptie pentru a deveni un succes. Trebuie structurat perfect pe categorii de servicii. Nici foarte stufos cu sute de categorii, dar nici salata boeuf cu amestecatura. Sunt cred foarte utile filtrele de cautare - cel putin facand analogie cu magazinele online, nu prea ma uit pe site-uri fara filtre de cautare. - o alta problema pe care o vad eu e promovarea tintita la fix pe target. Furnizorii de servicii vor trebui prompt instiintati de aparitia unui proiect din domeniul lor.(evident pe email) - Poate si cu aplicatie specializata pentru telefoane mobile care sa faca acest lucru. - cum nu cred ca ai inventat apa calda e bine sa te inspiri din alte retete de succes. O chestie utila vazuta pe la alte site-uri e ca furnizorii sa aiba un rating de la beneficiari, dar sistemul de rating va trebui facut astfel incat sa nu poata fi alterat de concurenta sa spunem, sau de vreun client dement care baga la greu rating-uri negative. De exemplu cred ca e rezonabil, chiar daca nu perfect, sistemul de pe booking.com. - ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ake @ 30 Jun 2014, 17:56) Buna e, amu' ca nu-i si originala... QUOTE(Ake @ 30 Jun 2014, 17:56) - o alta problema pe care o vad eu e promovarea tintita la fix pe target. Furnizorii de servicii vor trebui prompt instiintati de aparitia unui proiect din domeniul lor.(evident pe email) - Poate si cu aplicatie specializata pentru telefoane mobile care sa faca acest lucru. Asta fix dupa ce se asigura cum rezolva problema spam-ului, intr-o directie sau alta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acu sincer, asta cred ca e un domeniu unde nu trebuie sa fii musai original. Important e sa fii cinci secunde mai istet decat concurenta. Permanent daca se poate
![]() Cu spam-ul se rezolva usor, atat timp cat reusesti sa convingi atat clientii cat si furnizorii ca e in interesul lor sa primeasca emailuri real time despre oferte/cereri Ce nu prea pricep eu e din ce s-ar putea castiga ceva bani cu un astfel de site. (in afara de castiguri bazate pe trafic). Sunt 100% convins ca in momentul in care se va percepe vreo taxa (indiferent de forma) fug romanii de site ca ala de tamaie. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ake @ 30 Jun 2014, 18:33) Acu sincer, asta cred ca e un domeniu unde nu trebuie sa fii musai original. Important e sa fii cinci secunde mai istet decat concurenta. Permanent daca se poate ![]() cinci ani dupa ce concurenta si-o dat seama ca portalurile de genul asta nu pushca? QUOTE(Ake @ 30 Jun 2014, 18:33) Cu spam-ul se rezolva usor, atat timp cat reusesti sa convingi atat clientii cat si furnizorii ca e in interesul lor sa primeasca emailuri real time despre oferte/cereri Ma refeream la altceva cand spuneam spam. sa zicem ca tu stii sa pui rigips, si eu sa bat cuie. Si vine unu' care vrea sa-si prinda un tablou pe peretele de rigips. Si ne selecteaza si batut cuie, si rigips, ca vrea oferte. Asta neam de spam. Plus ca marea majoritate a firmelor pe care le tinteste au destul de lucru, incat sa nu trebuiasa sa astepte dupa un site sa le dea o oferta. Asa ca pe asemenea canale, tot de puturosi as da. QUOTE(Ake @ 30 Jun 2014, 18:33) Ce nu prea pricep eu e din ce s-ar putea castiga ceva bani cu un astfel de site. (in afara de castiguri bazate pe trafic). Sunt 100% convins ca in momentul in care se va percepe vreo taxa (indiferent de forma) fug romanii de site ca ala de tamaie. Aia-i simplu, reclame. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aia-s o labareala care incearca sa-si faca trafic pe seama SEAPului.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
73wsc |
![]()
|
Multumesc pentru comentariile facute.
Problemele rididicate, sa zic asa, sunt rezolvate inca de la inceput. Site-ul este structurat bpe categorii si exista deasemenea filtre de cautare. Utilizatorii sunt instiintati pe mail daca exista postari noi la proiectele care participa, iar firmele sunt instiintate de aparitia de noi proiecte in categoriile la care s-au inscris. Site-ul are in spate o echipa care s-a ocupat de majoritatea detaliilor, dar sunt convins sa exista posibiltatea unor mici scapari. Totodata nu consider ca o firma serioasa nu s-ar inscrie doar pentru ca are clienti, exista perioade si perioade, iar un client ramane client atata timp cat aduce profit. Evident este activ si sistemul de calificative care nu face decat sa sporeasca atentia si calitatea serviciilor firmelor. |
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
Ake |
![]()
|
Atunci, mult succes!
Daca vrei sa pui anunt la bursa *, poate o sa intru si eu pe el din cand in cand *- Alege ce sectiune ti se pare ca e potrivita. Citeste regulamentele specifice. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
73wsc |
![]()
|
Multmesc.
Probabil sectiunea de prestari servicii ![]() Oricum am spus ca doritorilor le pot da pe pm detalii. |
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am si io o curiozitate: omu' poate pune anunt la bursa, iar aici sa puna link cu anuntul de la bursa DC?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
N-as prea crede
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
Am observat ca o doza de ambiguitate face userii mai grijulii cu postarile
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
73wsc |
![]()
|
Pe scurt asa se desfasoara actiunea.
Attached thumbnail(s) 10510324_774751515889640_333104871_n.jpg ( Size: 32.29k ) Number of downloads: 220 |
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu prea inteleg schema, o prestare live m-ar putea lamuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
73wsc |
![]()
|
Cum o prestare live?
|
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a obisnuit cu skija si videochatul.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 8 Jul 2014, 21:10 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ceva in genul.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
73wsc |
![]()
|
exemplu proiect
This post has been edited by 73wsc: 11 Jul 2014, 18:25 Attached thumbnail(s) prp.jpg ( Size: 61.94k ) Number of downloads: 144 |
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
I le schimb eu, mă pricep.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iei mult?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
În Rahova probabil îi ia mașina cu totul...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
73wsc |
![]()
|
|
--------------------
dacia 1300,woo,seat
1300, cielo, ibiza 1.4
1979, 1997, 2005
- b
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, mă ocup acum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic, mie mi-a pus pe dreapta o bujie de stinga, userul Markos. N-as recomanda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Domnule Corbex, se poate puțină seriozitate?
Uiți de cunoștințele domnului Markos în materie de ambreiaje, în special pentru megane II? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:09 |