Pro si contra PLR, Noua jucarie a lui Tariceanu
![]() ![]() ![]() |
Pro si contra PLR, Noua jucarie a lui Tariceanu
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se poate închide.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Postacii deschid topicuri fumigene. Mai rasfirati baieti mai rasfirati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mai coane Bion, nu cred ca ne cunoastem atat de bine incat sa ne gratulam cu chestii de genul postaci. Ca daca ar fi sa o facem, ar reiesi ca esti unul din postacii cu simbrie si traditie de pe forum.
Si fumigena nu am lansat-o eu, ci PSD prin Tariceanu. Ca este evident ca acest nou PLR este sustinut de PSD. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 Jun 2014, 17:37) Daca te referi la Tariceanu, io n-am nimic impotriva. Daca te referi la topic, parerea mea e ca se putea discuta si la "liberali" da' daca altii cred ca merita... E prima oara cand aud de partidul asta, n-am prea citit presa in ultima vreme si la TV de-abia apuc sa vad ceva fotbal si tenis, nu mai am timp si de politica. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si cam de la cine iau io simbrie dupa parerea matale de expert
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De la bozgori.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la austrrieci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Doua emisii cefalice specifice fiecaruia.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De la evrei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De la Ponta, ovcorz.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bion |
![]()
|
Aia e aia care scrie ca americanii rulz( cu exceptia celor care pomenesc pe God si Jesus in fiecare propozitie)
![]() Emanuelle aia ai gandit-o cu sapca ![]() This post has been edited by bion: 30 Jun 2014, 19:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Unele surse sustin ce oltenii este urmasii unor evrei mobilizati in armata romana asa ca Pontanstein e o varianta.
Dar sa reveniti on topic ca nu-si ia colegul bonurile de masa daca nu produce la subiectul primit ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io cred ca-l plateste regele!!!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu știu, da un topic politic fara Ponta-n el arată precum popeye cu suvita.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca deja topicul asta e prea mare. Cred ca sunt mai multe posturi decat are partidul ala membri.
Apropo..in afara de Tariceanu si nevasta(/ele) mai sunt membri in pelereu asta? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Manuel |
![]()
|
Da, Ponta!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
Pai cica PLR s-a infiintat inca din februarie, dar lansarea oficioasa se face joi sau vineri.
Si 10 parlamentari si-au anuntat nerabdarea de a trece la PLR: Ion Cupă, Andrei Gerea, Nicu Marcu,Viorel Teodorescu, Sorin Teju, Viorel Palașcă, Nicolae Alexandri, Bogdan Nica, Grațiela Gavrilescu si Daniel Chițoiu. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
Google?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Link?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe Călin?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E deja la guvernare noul partid...
![]() Link Ce darnic e copylotu... ![]() This post has been edited by luck33ro: 7 Jul 2014, 11:01 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 7 Jul 2014, 12:01) Cred si io! Ca fara fufa asta ramanea sarmanul Stroe pe uscat! ![]() Totusi, e o performanta pentru o adevarata doamna liberala ca dintre primele 50 de rezultate de pe goagal cam toate sa te laude cat esti de buna si de darnica la pat! Io zic sa-i mai dam o sansa. Macar sa apuce sa ne zica cat de moale-i canapeaua lui Crin! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |