Recuperare date de pe stick USB
![]() ![]() ![]() |
Recuperare date de pe stick USB
testike |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai incearca de unde ai cumparat stick-ul prima data.poate mai au unul identic si-ti faci treaba. o alta varianta este sa cauti pe site-uri gen tocmai olx stick-uri *sh*, poate nimeresti unul ca ala decedat...
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca nu e musai sa recuperezi datele poti incerca asta
Intre noi fie vorba... cum te-ai gandit sa tii datele DOAR pe stick? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
@Alydor Ma mai documentez, dar ma gandeam ca nu se poate face nimic din soft, in conditiile in care controller-ul este stricat. La ce as putea folosi aplicatia mentionata de tine? Stick-ul a fost primit de o prietena acum cativa in cadrul unei campanii promotionale a Iulius Mall. Are 1 sau 2 GB. Am contactat persoanele care s-au ocupat de campanie, dar nu mai aveau nici un stick, iar unele nici nu-si mai aminteau despre asta. As cumpara alt stick, dar nu stiu care sunt sansele sa nimeresc unul potrivit. Eventual daca as putea ruga vanzatorii sa verifice tipul stick-ului. Voi incerca, dar nu stiu cine ar fi dispus sa faca asta. Nu aveti careva dintre voi stick-uri vechi de 1-2 GB pe care ati putea sa le verificati? Ofer la schimb stick de 32GB. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
2012 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 19 October 12 From: Iasi ![]() |
Eta bine daca puneai o poza cu modelul. Multi au stickuri vechi de 1GB dar tipul controllerului cine-l stie? Insa daca seamana macar vizual, poate ai o sansa. Eu cred ca am un Kingston prin sertar, arata cam asa:
20-189-033-04.jpg |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(testike @ 24 Jul 2014, 17:44) Controller-ul este : CBM2091 , si producatorul Chipsbnk - Chipsbank Microelectronics Co., Ltd Are idee cineva de unde as putea face rost de un controller din asta? Sau vreo alta solutie pentru recuperarea datelor? Incearca aici: http://www.oemstrade.com/search/CBM2091/ Am vazut ca in cererea de oferta te inteaba care este tipul de afacere si au si varianta student/depanare, deci poti sa le ceri 1 bucata. Pretul ... trebuie vazut cat e si daca vor sa trimita aici, dar Romania e in lista lor. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
da flash-urile jos si pune-le pe un programator. nu cred ca ai sansa sa citesti ceva daca incerci sa schimbi controllerul din stick.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
testike |
![]()
|
QUOTE(GBC @ 25 Jul 2014, 08:40) Incearca aici: http://www.oemstrade.com/search/CBM2091/ Am vazut ca in cererea de oferta te inteaba care este tipul de afacere si au si varianta student/depanare, deci poti sa le ceri 1 bucata. Pretul ... trebuie vazut cat e si daca vor sa trimita aici, dar Romania e in lista lor. Multumesc pentru sugestie, incerc sa comand. QUOTE(Mr_Devil83 @ 25 Jul 2014, 22:48) da flash-urile jos si pune-le pe un programator. nu cred ca ai sansa sa citesti ceva daca incerci sa schimbi controllerul din stick. Vrei sa spui ca datele se pot citi si fara controller? Daca asta este adevarat, incerc sa duc stick-ul la alta firma de recuperare de date. Cei unde l-am dus au spus ca nu pot face nimic fara controller. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca si alternativa........ ai posibilitatea sa incerci o recuperare a datelor de pe suportul initial? banuiesc ca au fost copiate de pe un pc......ar fi deranjul mult mai mic, softuri de recuperare chiar si dupa formatare sunt..... plus ca ai scuti o gramada de bani.
p.s. avand in vedere ca datele sunt importante de e tot deranjul asta, banuiesc ca nu au fost copiate la in internet caffe. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pot citi flash-urile si o firma buna care se ocupa cu asta ar trebui sa aiba cele necesare. Incearca la altii.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
intreb si au aici: am pe un card SD videoclipuri si fotografii (facute cu o camera video JVC). La un moment a aparut o eroare si cerea formatarea cardului. A fost formatat si apoi a ajuns la mine. Cu Image Rescue 3 am reusit sa recuperez fotografiile dar videoclipurile nu. Se mai poate face ceva?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da. Filma inca o data...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b34uen |
![]()
|
Pai nu mai merge inca odata. Poate altceva.
Acum serios imi trebuie un program ceva chiar si cu plata dar numai sa mearga recuperate fisierele video. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
kato |
![]()
|
incearca i care data recovery.....io am reusit sa recuperez de pe un hard formatat si videoclipuri......la carduri nu l-am incercat. sa ne spui daca ai reusit.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Sau EASEUS data recovery. Eu am reusit sa salvez foarte multe cu el.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sau: getdataback for fat (ori ntfs, dupa caz. La tine probabil fat)
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
b34uen |
![]()
|
incerc luni in ordinea in care au fost recomandate. multumesc
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:52 |