Planetare
![]() ![]() ![]() |
Planetare
c8ilu19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia solenza
Rapsodie
2003
- XX XX XXX
|
|||
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
planetarele dau semne de duca in viraj maxim - "rontzaie" trosnesc de zici ca se rupe masina, deci probabil sa fie altceva.... cel mai bine e sa te asiguri ca nu cred ca ai bani de aruncat pe geam
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Rulmentul din fuzeta e vagabond, schimba-l direct.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
c8ilu19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 June 14 ![]() |
daca ii rulmentul de la fuzeta nu ar trebui sa bata si dupa ce iau picioru de pe acceleratie ? Bate doar cand accerelez...(rau ii sa nu stii pic de mecanica
![]() |
--------------------
Dacia solenza
Rapsodie
2003
- XX XX XXX
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
daca ai de la cine sa iei o planetara de proba ar fi bine sa incerci si cu o ocazia asta te uiti si la rulmentul de pe fuzeta daca are si joc si se invarte fara sa faca zgomot.. nu stiu daca se potriveste de nova (cea de pe stanga cu siguranta nu merge)
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
e supernova sigur, daca are la fel motorul.
Nova are pe cel de dacie.. cred ca se potrivesc planetarele, nu sunt 100 % convins dar motorul e acelasi, cutia pe afara e la fel... singura diferenta ar fi sistemul de debraiere (ambreiaj hidraulic) si ambreiajul mai mare (20) si banuiesc ca si sincroanele, pinioanele.. |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
zabar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 August 12 ![]() |
Sustin rulmentul.Spor la treaba.
|
--------------------
renault
laguna
2.2 / 150
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(c8ilu19 @ 28 Jul 2014, 18:49) Salut ..nu am gasit nimic asemanator cu ce va intreb eu de aceea fac un topic nou . De ceva vreme pe partea dreapta cand accelerez de la vreo 40km/h in sus se aude o bataie tin sa cred ca e planetara ...dar in curbe sau pe loc drept nu bate..sau nu o aud eu:|.. Pe bune ca nu ai gasit topicul de planetare ?????? http://www.daciaclub.ro/planetare-Solenza-...t7543-s510.html |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:29 |