Hotel Dracula...
![]() ![]() ![]() |
Hotel Dracula...
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..de speriat
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
OPC! fara discutie!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Credeam ca s-a mai schimbat ceva acolo
![]() Asa ceva am patit si eu acum citiva ani buni, cind veneam intr-o noapte din Ungaria, si am facut a 2-a pana taman acolo. Cind am vazut ce conditii au si ce scoruri, am preferat sa dorm in masina pina dimineata ![]() Pacat de peisaj ca e superb ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(DSops @ 17 Oct 2005, 08:45) DSops, din cate am inteles de pe alte topicuri, ai o anumita varsta. cum de si-a permis respectivul sa te abordeze de o asemenea maniera? si mai ales cum de nu i-ai inchis geamul in nas si plecat scurt la faza asta? Pana si eu m-as fi ofensat la limbaj de genul asta. Totusi esti un potential client, nu un golan oarecare. Sau poate au prea multi clienti in hotelul respectiv de isi permit sa se comporte ca in "vremurile de trista amintire", cand trebuia sa tremuri cu banul in mana in fata mariei sale vanzatorul, portarul, receptionerul, chelnerul, etc. Terna si halucinanta rumenie... |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Am fost si eu de cateva ori la Castelul de la Tihuta si dupa cum zicea si paulp indoar perisajul merita efortul de a te opri. In rest, mult prost gust, preturi mari... pe ansamblu dezamagitor daca nu ar fi peisajul ala superb! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
cipanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 June 04 From: suceava ![]() |
intradevar zona este foarte frumoasa dar din cauza lacomiei unor gutzeri se intampla.......asa e mentalitatea romanului sau as vrea sa cred ca numai a unora AMIN
|
-------------------- cool soooooc
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Kitsch+prostie cu galeata!
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Intre timp,s-au mai schimbat lucrurile pe aici?A mai trecut cineva,maine as trece pe acolo si nu as vrea sa dau de... dracu'
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acum te trage in teapa daca nu iei camera dubla. De doua-trei ori pe noapte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 5 Dec 2014, 21:48) Intre timp,s-au mai schimbat lucrurile pe aici?A mai trecut cineva,maine as trece pe acolo si nu as vrea sa dau de... dracu' ![]() Treaba buna, poti suna si consulta pagina lor. Tot ce-ti pot spune e ca mancare la restaurant e ok, ca preturi, cazare si alte cele NU prea pot emite pareri... This post has been edited by dan22y: 19 Dec 2014, 12:57 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asa site
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dan22y |
![]()
|
Aparentele inseala
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Stau OK și cu cazarea. Acum câțiva ani era decent. Mâncarea e excelentă, restaurantul e de obicei OK, la bar-biliard însă nu recomand, localnicii își cam petrec acolo timpul și unii stau prost cu educația.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La fel si pe forum... deci e ok
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
cunoști din zonă?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, dar ce spui tu.. nu e diferit de ce este si pe forum... banuiesc ca tu cunosti zona
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Pai ai scris ca nu recomanzi.. pe ce te bazezi cand zici asta? Cunosti zona , nu?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
dan22y |
![]()
|
NU recomanda bar biliard
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
UXE |
![]()
|
Pai da.. eu asta zic.. cunoaste localul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
locul, nu localul!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica stie biliard.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
cine, ooxe?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
Ce?
![]() This post has been edited by UXE: 19 Dec 2014, 20:54 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
Ce ce?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:02 |