Connex Go, wtf happens now?
![]() ![]() ![]() |
Connex Go, wtf happens now?
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
pai cartelele Go devin automat cartele Connex
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa si?
That's it? Inainte nu erau Connex??? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lexy intra pe site la Connex. Te vei lamuri. Eu am cartela Connex Go si trebuie sa optez pentru una dintre variantele pe care mi le pun la dispozitie. Dispare serviciul Connex Go.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Dupa cum stiam eu Connex Go era ce mai rentabil cartela daca vrei sa ai valabilitatea cea mai mare cu bani mai putini (Ma refer numai la reteaua Connex).
![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 18 Oct 2005, 01:14) Dupa cum stiam eu Connex Go era ce mai rentabil cartela daca vrei sa ai valabilitatea cea mai mare cu bani mai putini (Ma refer numai la reteaua Connex). ![]() Tu numesti rentabil tarife de 20,40 si 60 de centi??? O fi rentabil numai daca primesti apeluri, nu si dai.... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Cartelele Connex Go erau bune daca vreai sa ai o valabilitate mai mare a creditului (de exemplu 6 luni cu 12 dolari). Din acest punct de vedere erau rentabile.
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Lexy |
![]()
|
Hmm o sa me benoclez la ei pe site ca ma bat ai mei la cap....
Si tarifefele de cartela astea sunt..nu se putea si cartela si tarife brici...what's this?neverland? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Una din optiuni este cea cu trei numere preferentiale. Tarifele sint intr-adevar mici acolo. Valabilitatea este insa de 4 luni in loc de 6.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(costi @ 18 Oct 2005, 07:46) Una din optiuni este cea cu trei numere preferentiale. Tarifele sint intr-adevar mici acolo. Valabilitatea este insa de 4 luni in loc de 6. Cartela ConexGo nu se mai pune in circulatie (nu mai gasesti de cumparat asa ceva). Cei care mai au asa ceva au durata de valabilitate de 6 luni dar tarifele foarte mari. In plus nu ai optiunea de numere preferentiale. Cei care mai au cartela ConexGo si doresc o schimbare, pot trece de la Cartela ConexGo la noua cartela Conex (fosta cartela Kamarad) unde tarifele sunt la jumatate dar durata de valabilitate este de numai 4 luni. Pe aceasta cartela ai tot felul de extra-optiuni. Pentru detalii vezi cel mai simplu la ei pe site. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 18 Oct 2005, 07:46) Una din optiuni este cea cu trei numere preferentiale. Tarifele sint intr-adevar mici acolo. Valabilitatea este insa de 4 luni in loc de 6. Da, poti sa alegi dintre mai multe planuri tarifare. Alta chestie misto e ca la 100 minute ded convorbiri mai iti baga un bonuX de 1,5 $. |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:58 |