Escrocherie?
![]() ![]() ![]() |
Escrocherie?
2012 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 19 October 12 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dupa engleza scrisa, ala nu-i nici macar aproape de UK.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
2012 |
![]()
|
Si totusi sunt foarte curios ce are de gand...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
daca ii dai doar numarul de cont nu prea are ce sa faca....daca ii dai datele de pe card e alta poveste
probabil schema e ca el sa-ti arate o chitanta falsa cum ca a livrat banii in contul tau si tu sa trimiti bunul...sau chiar sa ii livreze si sa mearga apoi la banca pentru anularea tranzactiei dupa ce trimiti tu (se poate in termen de cateva ore la mai multe banci) mai bine ii ziceai ca e valabil doar in ro si ii taiai macaroana...oricum ma indoiesc ca britanicii stiu de tocmai.ro ![]() eventual poti sa le trimiti si astora un mail, poate au mai avut probleme de genul asta |
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
teapa... zii ca e valabil doar pe teritoriul RO si bye bye. Sau ca ii trimiti agregatul dupa ce vezi toti banii in cont. Nu dupa chitanta lui.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
dap, suna a teapa
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Banii în cont întai!
Apropo, un englez ti-ar fi cerul pretul în GBP, nu EUR ![]() This post has been edited by Markos: 11 Sep 2014, 16:04 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In contul meu, da.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
I-am cunoscut si eu, tot pe tocmai si tot cu un laptop vechi pe care imi ofereau aproape cat pe unul nou si mai bun. Am avut doi ofertanti in acelasi timp
![]() I-am tras putin de limba si povestea, in linii generale, e ca tipul e plecat pe mare si are greu si rar acces la internet (d-aia nu stie preturi si nu cumpara din magazin), vrea sa cumpere laptopul cado' pentru sotie/fiica/nepoata si sa i-l trimiti tu direct. Cel mai sigur schema e sa-ti trimita o dovada de plata falsa si sa incerce sa te convinga sa trimiti laptopul inainte sa intre banii ca de, tre' s-ajunga la timp cadoul... foarte veche poanta; o alta varianta, mai putin probabila dar posibila, ar fi ca au spart ceva conturi si ca platesc cu bani furati. Oricum, pot sa pariez ca adresa de livrare e in Nigeria ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Fa-ti paypal si da-i numar de paypal ca sa iti puna bani online acolo. Daca e pe bune, intra instantaneu banii si totul e OK
![]() Oricum, pare teapa asa cum e acum. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Dai numele , nr de CONT la o banca de la noi in EURO si codul SWIFT pentru a vira banii din afara tarii , ala baga banii si iai si scos si virezi produsul , o ia in freza ca nu mai are ce sa anuleze (retraga) , da e TEAPA , clientul ala .
L.E livrezi ![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 12 Sep 2014, 13:02 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De ce ar lua de la tine, când are "acasă" de unde să aleagă?
HP Compaq 6710b GB This post has been edited by gabize: 12 Sep 2014, 13:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
poate si-a montat prize europene... si sa nu mai dea banii pe adaptoare...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
NEGATIV , are priza la fraieri
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Na na na - Western Union. Cash.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu zic ca majoritatea a votat: -teapa! Ce face omu mai departe e lucru manual si e sfant
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io zic ca nu e tzeapa. Nu sint suficiente dovezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Si eu cred ca e teapa (desi sunt bani cam putini pentru asta). De aia am zis WU.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
o fi italianul cu tableta mea?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
2012 |
![]()
|
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, le-am citit pe toate imediat cand au fost postate. Mi-am bagat picioarele in ea de oferta, pentru ca pute de la o posta, comentariile voastre m-au convins, si nu am timp si nici chef de combinatii stupido-penibile.
O sa dau pretul mai jos, pentru ca e clar ca asa cum e acum e magnet doar pentru 'rechini'. Si o sa caut sa vad care e treaba cu italianul (un link m-ar scapa de cautari inutile). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:30 |