Muzica pioneer
![]() ![]() ![]() |
Muzica pioneer
ovidiu93 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999 L
|
|||
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
nu neaparat fire mai groase, este f inportante si contactele intre cabluri!!
binenenteles dimensoinarea cablurilor nu iese din discutie |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
ovidiu93 |
![]()
|
QUOTE(freddybb @ 23 Sep 2014, 21:54) nu neaparat fire mai groase, este f inportante si contactele intre cabluri!! binenenteles dimensoinarea cablurilor nu iese din discutie am cele din fabrica acuma am vorbit cu un baiat robert row de are dacia aia tare dragut vopsita si mi-a spus sa trag un fir mai gros si nu o sa mai am probleme dar mi-e groaza ca eu as vrea sa trag firu pe unde e firul actual si mi-e tare groaza...( apropo pe noul fir pe care il v-oi pune trebuie neaparat sa pun si o siguranta nu? ) |
--------------------
dacia
1310
1999 L
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da , poti lua + de la surubul blocului de lumini , un papuc si un suport de siguranta de genul asta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ovidiu93 |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 23 Sep 2014, 22:05) mai bine iau direct plusu de la baterie ca o sa merg pe vechiul fir daca pot...pentru ca mi se pare ca e mai complicat sa iei plusu de la blocul de lumini...asa adaug un fir pe langa cel vechi si o sa iau un suport de siguranta ![]() |
--------------------
dacia
1310
1999 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:16 |