DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Taxe import masina, Vreau sa imi aduc o masina

Rigor
post 19 Oct 2005, 16:26
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

Salut,
Ma intereseaza sa imi aduc o masina din afara. Modelul care vreau este un Rover 75, stiu ca a dat faliment fabrica si a fost cumparat de chinezi dar asta nu ma determina sa imi schimb parerea. Modelul are Euro 3 si vin in echipari de 1.8, 2.0, 2.5 V6. Am gasit pe cateva site-uri modalitatile de calcul ale taxelor dar sincer nu am incredere in ele, mai ales in minunata noastra stabilitate ligislativa.
As ruga, daca este vreun coleg binevoitor care a mai facut asta in ultimul timp, sa imi spuna care sunt taxele de platit. De asemenea sunt binevenite si informatiile cu privire la cheltuielile de"regie": numere provizorii, comisioane si altele.
Multumesc anticipat.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacicuss
post 19 Oct 2005, 18:03
Post #2

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Dom'le, ia de aici:
http://www.gpi.ro/inc/taxevama.php
http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf
Vezi, ca baietii zic ca lista e "cu titlu orientativ"...mai bine iti gasesti pe cineva la RAR sa-l suni cand esti langa masina si sa-i dai exact sa-ti verifice seriile...
Sa te vezi cu masina aici, cu vama platita,RAR, ca numerele provizorii, inmatriculat, etc e parfum daca ai ajuns in faza asta...daca tin io minte, in jur de aprox. 100 euro...pot da un ochi pe dosar, acasa, da' numai de exemplu pentru tine, ca sumele s-au mai schimbat.
Si iar zic ca mai bine ar fi de ai avea pe cineva ce are intrare, ca stai la cozi ( depinde si de unde esti) de albesti. bafta! wink.gif
P.S.: Rover?!?hmmm...gandeste-te si la viitor...o sa vrei la un moment dat sa scapi de ea...o sa fie usor, au ba?

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
TheSaiLor
post 19 Oct 2005, 22:50
Post #3

Membru autentic

From: Constanta

http://www.gpi.ro/inc/taxevama.php

Vezi ca aici nu sunt actualizate accizele si s-au schimbat din aprilie parca. La diesel de la 4.5 s-au facut 5.5. La benzina nu stiu. In rest valoarea de catalog e buna aia care o au ei.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
Rigor
post 21 Oct 2005, 12:31
Post #4

Membru autentic

From: Iasi

Multumesc pentru link-uri.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
nicolau.cosmin
post 22 Oct 2005, 21:03
Post #5

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(calmar @ 19 Oct 2005, 18:26)
Salut,
Ma intereseaza sa imi aduc o masina din afara. Modelul care vreau este un Rover 75, stiu ca a dat faliment fabrica si a fost cumparat de chinezi dar asta nu ma determina sa imi schimb parerea. Modelul are Euro 3 si vin in echipari de 1.8, 2.0, 2.5 V6. Am gasit pe cateva site-uri modalitatile de calcul ale taxelor dar sincer nu am incredere in ele, mai ales in minunata noastra stabilitate ligislativa.
As ruga, daca este vreun coleg binevoitor care a mai facut asta in ultimul timp, sa imi spuna care sunt taxele de platit. De asemenea sunt binevenite si informatiile cu privire la cheltuielile de"regie": numere provizorii, comisioane si altele.
Multumesc anticipat.
*

Spune-mi: capacitatea cilindrica, data primei inmatriculari si ce combustibil foloseste si-ti spun cat sunt drepturile vamale. Banuiesc ca stii ca trebuie sa ai certificat EUR 1 ca sa nu platesti taxele vamale?

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:21
Forum Renault