Taxe import masina, Vreau sa imi aduc o masina
![]() ![]() ![]() |
Taxe import masina, Vreau sa imi aduc o masina
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Dom'le, ia de aici:
http://www.gpi.ro/inc/taxevama.php http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf Vezi, ca baietii zic ca lista e "cu titlu orientativ"...mai bine iti gasesti pe cineva la RAR sa-l suni cand esti langa masina si sa-i dai exact sa-ti verifice seriile... Sa te vezi cu masina aici, cu vama platita,RAR, ca numerele provizorii, inmatriculat, etc e parfum daca ai ajuns in faza asta...daca tin io minte, in jur de aprox. 100 euro...pot da un ochi pe dosar, acasa, da' numai de exemplu pentru tine, ca sumele s-au mai schimbat. Si iar zic ca mai bine ar fi de ai avea pe cineva ce are intrare, ca stai la cozi ( depinde si de unde esti) de albesti. bafta! ![]() P.S.: Rover?!?hmmm...gandeste-te si la viitor...o sa vrei la un moment dat sa scapi de ea...o sa fie usor, au ba? |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
http://www.gpi.ro/inc/taxevama.php
Vezi ca aici nu sunt actualizate accizele si s-au schimbat din aprilie parca. La diesel de la 4.5 s-au facut 5.5. La benzina nu stiu. In rest valoarea de catalog e buna aia care o au ei. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Multumesc pentru link-uri.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(calmar @ 19 Oct 2005, 18:26) Salut, Ma intereseaza sa imi aduc o masina din afara. Modelul care vreau este un Rover 75, stiu ca a dat faliment fabrica si a fost cumparat de chinezi dar asta nu ma determina sa imi schimb parerea. Modelul are Euro 3 si vin in echipari de 1.8, 2.0, 2.5 V6. Am gasit pe cateva site-uri modalitatile de calcul ale taxelor dar sincer nu am incredere in ele, mai ales in minunata noastra stabilitate ligislativa. As ruga, daca este vreun coleg binevoitor care a mai facut asta in ultimul timp, sa imi spuna care sunt taxele de platit. De asemenea sunt binevenite si informatiile cu privire la cheltuielile de"regie": numere provizorii, comisioane si altele. Multumesc anticipat. Spune-mi: capacitatea cilindrica, data primei inmatriculari si ce combustibil foloseste si-ti spun cat sunt drepturile vamale. Banuiesc ca stii ca trebuie sa ai certificat EUR 1 ca sa nu platesti taxele vamale? |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:21 |