Pete de bitum si alte mizerii sarite de la roti!, Cum le curatam?
![]() ![]() ![]() |
Pete de bitum si alte mizerii sarite de la roti!, Cum le curatam?
Andy LGN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|||
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
Da-i cu benzina,eu asa am facut si au disparut fara urme.
|
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu benzina, confirm si eu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
La mine handi aia de la spalatorie au folosit burete de-ala de vase, da cu partea dura
![]() ... cred ca in viata vietilor lor ni si-au luat mai multe injuraturi... Pe bune, cretinoidul ala hapciupalitic, cand i-am zis sa o mai spele o data ca nu a spalat-o ca lumea - s-a simtit jignit in amorul propriu, adica io cu oltcitul mai aveam si pretentii... pe banii mei. doar ce-l vad pe dobitocus cu buretele ca se pune si freaca pe vopseaua metalizata... Direct la seful spalatoriei (ca sa nu mi-o iau in freza ![]() L-am facut cu oua si cu otet, se stransesera toti in jurul meu ca la urs... mama lor de haia! Da macar l-am injurat si l-am umplut de bucati de gcarne sculata cu referire la origini.. Patronul s-a oferit sa imi spele masina gratis o luna... I-am sugerat sa il "spele" pe ala de tot ca io la el nu mai calc... Deci, incercati cu benzina, nu cu burete de vase! ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ai vazut in Metro dar cred ca este mai indicat sa folosesti produse dedicate (tar cleaner/remover) decit benzina sau alti diluanti care-ti pot afecta vopseaua
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am un vecin care are o nova argintie cu vopsea originala si a fost lovita o usa plus pete d`astea de bitum si a sters`o cu diluant de emaur
![]() ![]() plus ca poate te uiti si la costuri...ca e 50 de mii un diluant la 1l si cine stie cate sute o solutie d`aia ciudata de la metro carrefour etc care poate e degeaba:) a! el a folosit o carpa super moale gen de plus This post has been edited by SOR: 24 Oct 2005, 11:24 |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Lacaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 August 04 From: Brasov ![]() |
Si eu mi-am curatat petele de smoala cu benzina. Dupa ce s-au dus petele am spalat bine cu apa si detergent. Nu cred ca e indicat sa se foloseasca diluant.
|
-------------------- |
|
oldcipi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 June 05 ![]() |
Am avut aceeasi problema cu petele de smoala.
Am fost la spalatorie si baietii m-au rezolvat. Cu o laveta umezita cu benzina se sterge pata si imediat se usuca cu alta pentru a nu afecta vopseaua (mi-au spus ca asa se procedeaza , eu habar nu am avut). Problema s-a rezolvat si nu au ramas urme. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- AB-zz-zzz
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Dati cu benzina si apoi spalati locul sa nu ramana urme de benzina pe vopsea . Da sigur rezultate metoda .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
incearca cu cif, daca nu vrei cu benzina. sau cumapra wd-40 ca sigur iese cu asta.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Se sterg cu motorina, nu cu benzina sau diluanti. Dupa care se da cu apa, sampon, apa.
Spray de ala am cautat dar nu am gasit. Ni-au sters-o si mie cu o solutie (nu stiu de care) la spalatorie, dar a costat f mult. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
dras nu citit ce scrie pe el? "dizolva urmele de grasime, smoala, gumele si adezivii". inca nu l-am incercat dar cu cif sigur merge.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cu BENZINA !
|
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Cu BENZINA !
|
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Vedeti ca exista un spray LOCTITE special pentru asa ceva .. costa vreo 80Klei vechi si este EXTREM de eficient. Am folosit un spray din ala 3 ani de zile (acelasi spray) fara nici un efect asupra vopselei.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Acum vreo 2 ani am curatat cu gaz, era masina spoita ca dracu cu smoala: praguri, usi fata, spoiler spate. Am frecat o juma de ora la ea, dupa care spalata bine cu apa si detergent.
Dar daca tot s-au inventat solutii mai bune si relativ ieftine, e pacat sa nu le folositi. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Vedeti ca exista un spray LOCTITE special pentru asa ceva .. costa vreo 80Klei vechi si este EXTREM de eficient. Am folosit un spray din ala 3 ani de zile (acelasi spray) fara nici un efect asupra vopselei. ...de care ai zis ca imi faci roti si mie. Din pacate Loctite nu mai aduce in Romania asa ceva (din cauza slabelor vinzari). |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
gattoman |
![]()
|
Masina unui prieten avea pete de smoala pe ea si am incercat azi cu wd40 sa vedem daca e bun de ceva.A dat rezultate.Se pulverizeaza si se lasa cateva minute sa actioneze.Se observa cum smoala se scurge pur si simplu si apoi se sterge cu o carpa.Pentru cei din iasi am vazut in autocenter o substanta de indepartat smoala de pe caroserie, nu stiu exact cum se numeste.
![]() This post has been edited by gattoman: 26 Oct 2005, 17:06 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
2+2 Gum and Tar remover, se gaseste la benzinarii (am vazut in Lukoil si in Mol).
EDIT: e cam 12 lei noi. This post has been edited by tatabobu: 26 Oct 2005, 17:18 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In gama de produse cosmetice auto de la Prevent este un spray special pt asa ceva, se gaseste in praktiker, selgros,etc, pret aprox 27 ron.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gattoman @ 25 Oct 2005, 14:45) dras nu citit ce scrie pe el? "dizolva urmele de grasime, smoala, gumele si adezivii". inca nu l-am incercat dar cu cif sigur merge. ![]() Nu citit. Mea culpa. L-am luat si am plecat de la ideea ca e un lubrifiant foarte bun. O sa incerc si eu cu el. M-a ajutat la trei chestii pana acum: - scartaia bratele stergatoarelor si cu doua pulverizari s-a rezolvat; - am dat pe tamburii rotilor din spate si nu numai ca a disparut rugina, dar nici nu a mai aparut; - am dat la usa de la casa ca scartaia si s-a rezolvat ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
deci a incercat cineva cu cif? merge bine pe petele de bitum?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
dati o geana si pe aici..
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6136&st=0 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:50 |