Credeti ca o sa mearga
![]() ![]() ![]() |
Credeti ca o sa mearga
marian_eleonor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 9 February 13 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Nu.Ala din stanga are doua mufe iar cel din dreapta trei.Trebuiesc facute niste modificari si rearanjate firele.Daca mai ai si alte intrebari nu ezita.Succes.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
marian_eleonor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 9 February 13 From: Brasov ![]() |
Am incercat nu se potriveste se aprind cu totul alte becuri aiure decat cele care trebuiesc
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
ba se poate dar trebuie,,bibilita,,instalatia electrica a masinii,un electrician va reusii,asta daca vrea sa mai,,bibileasca,,la dacii vechi
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Iti trebuie un multimetru, rabdare si putine cunostinte de electricitate, poate si niste conductor...chestia e ca, pentru ceas de presiune ulei sau temperatura apa vei avea nevoie de sonde daca ele nu exista deja, eu acum am terminat de montat un bord de R12 TS pe 1310...a, era sa uit, atasez schema electrica a bordului cu turometru...
Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 7.97k ) Number of downloads: 196 Untitled.png ( Size: 237.02k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
marian_eleonor |
![]()
|
Mersi de raspunsuri dar iam pus doar turometru ca ala ma interesa cel mai mult a si ma poate ajuta cineva cu o sonda de temperatura si una presiune ulei ca am niste ceasuri suplimentare si nu pre gasesc sonde
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
poti incerca pe acest site la sectiunea BURSA
sunt multi care dezmembreaza multe tipuri de dacie si cu siguranta gasesti |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
Orice este posibil; eu am montat personal bord cu turometru pe instalatie de 1300!
|
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:59 |